> click here to go to the English channelTop

Jackits MANsturbation Sleeve

Samenvatting

 

Verpakking : wegwerp, simpel

Algemene score : 7/10 : niet slecht, maar slechts beperkte stimulatie …

Prijs : +- 10 euro

 

HET MERK

 

Op Erofame kreeg ik van het merk ScreamingO een masturbatortje cadeau om eerlijk te reviewen. ScreamingO is een merk dat focust op betaalbare, kwalitatieve seksspeeltjes. Ze hebben zowel speeltjes voor mannen en vrouwen, alsook enkele leuke speeltjes om als koppel te gebruiken.

 

MIJN ERVARING 

 

Bij het openen van het grijze scheurzakje, vond ik een masturbatortje terug. Deze was bepoederd en voelde daardoor heel zacht aan. Verder zat er niks anders in de verpakking. Men gaat er dus vanuit dat de klant glijmiddel op waterbasis in huis heeft. :p

Ik kan bijna niet anders dan de vergelijking maken met TENGA eitjes … Het is namelijk zo dat de producten enorm op elkaar lijken, maar met een aantal verschillen :

  • Bij een Tenga eitje zit steeds een sachetje glijmiddel bij het product zodat je direct aan de slag kan. Bij deze versie van het merk Screaming O is dat niet het geval.
  • Bij een Tenga eitje is de volledige binnenkant voorzien van een textuur. Bij Jackits MANsturbation Sleeve heb je enkel vooraan de masturbator nobjes, maar daarna NIKS meer. Naar mijn mening is het dus gemakkelijker en intenser om klaar te komen met een Tenga eitje.
  • De texturen van de Jackits MANsturbation Sleeve zijn iets ruwer dan die van Tenga. You hate it or you love it ! Ik hou zelf meer van ultra zachte dingen om mijn penis mee te masseren, en zou dus resoluut kiezen voor Tenga. Mannen die minder gevoelig zijn aan hun eikel vinden de Jackits MANsturbation Sleeve misschien net wél goed.

Ik kan echter ook niet compleet negatief zijn over dit product. Het doet zijn ding en ik kom er van klaar, maar het is voor mij gewoon geen WOW-effect. Ik zou het product dan ook niet opnieuw gebruiken.

Hieronder vind je de algemene website van ScreamingO waar je hun hele aanbod kan ontdekken !

www.screamingo.com

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.