> click here to go to the English channelTop

Laid B.1. Plug

Filmpje

 

 

SAMENVATTING

 

Verpakking : Eenvoudig, Wegwerp.

 

Algemene Score : 10/10

  • Makkelijk om in te brengen, blijft goed zitten, gemakkelijk in onderhoud.
  • Toegankelijke vorm
  • Goed als voorspel
  • Van het speeltje zelf krijg ik geen prostaatorgasme, maar het versterkt mijn orgasme wél als ik klaarkom.

 

MIJN REVIEW

 

Ik hou van de B1 Plug van Laid. Ik ken het merk ‘Laid’ nog niet zo lang, maar ik ben alvast volledig overtuigd door deze plug!

 

De plug is van zwarte graniet gemaakt, wat hem een streling maakt voor het oog!

Zelf vind ik design best wel belangrijk bij een toy. En ok, je telt er wel een groter bedrag voor neer (mede ook door het materiaal), maar dat is het voor mij wel waard.

 

Om de Laid B1 in te brengen raad ik waterbasis glijmiddel aan. Je hebt niet veel nodig, want de plug is gemaakt van een glad materiaal, waardoor je hem sowieso al gemakkelijk kan inbrengen. De B1 Plug is ook niet groot. Dit maakt hem echt wel geschikt voor beginners.  (Gevorderden lachen dit plugje misschien weg …)

 

Desondanks het gewicht blijft de B1 Plug ook mooi op zijn plaats zitten, wat uiteraard ook heel belangrijk is. De basis van de plug past ook mooi tussen de billen, waardoor ik hem ook aangenaam vind om langere periodes te dragen.

 

Het is heel leuk om deze plug te dragen tijdens het vrijen (uiteraard niet als ik genomen wordt, maar als ik zelf mijn partner neem) of tijdens het masturberen. Het speeltje zelf veroorzaakt geen prostaatorgasme, maar het is wel zo dat mijn orgasme veel intenser is als ik het speeltje draag.

 

In het algemeen ben ik dus heel tevreden over deze plug en hoop nog veel dergelijks te mogen testen.

Een zeer aangename kennismaking Laid!

 

TECHNISCHE INFO

  • Materiaal : 100% graniet.
  • Diameter : een 3 cm ongeveer.
  • Onderhoud : Gewoon afspoelen onder de kraan zou moeten volstaan.
admin
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.