> click here to go to the English channelTop

Lelo Bruno

Filmpje

 

 

 

SAMENVATTING

 

Verpakking : stijlvol, eenvoudig

Algemene Score : 9/10 : De Lelo Bruno is een zeer goede prostaatmassager die doet wat hij moet doen, maar voor die prijs (159 euro) zou ik een paar extra bedieningsmogelijkheden verwachten (afstandsbediening / app).

 

MIJN REVIEW

 

Toen ik de Lelo Bruno toegestuurd kreeg door Rimba, maakte ik een klein vreugdesprongetje ! Eindelijk zou ik mijn eerste speeltje testen van het zeer bekende merk LELO. Ik was dan ook zeer benieuwd of de Lelo Bruno aan mijn verwachtingen zou voldoen … Een speeltje met een dergelijk prijskaartje, zou immers op en top in orde moeten zijn …

 

Zowel ik als mijn partner hebben de LELO Bruno uitgeprobeerd.

 

Mijn vriend houdt niet echt van dit speeltje omdat het niet flexibel is, en zichzelf als het ware verankerd. Dit geeft hem een ongemakkelijk gevoel waardoor hij er niet van kan genieten.

 

Misschien gek, maar wat hij negatief vindt, vind ik net positief :p Inderdaad, het speeltje verankerd zichzelf en dient niet om in en uit te bewegen, maar ik vind het net heel handig dat het speeltje mooi op zijn plaats blijft zitten ! En zeker omdat de Bruno KNAL op mijn prostaat zit.

 

Zo zie je maar weer : We vinden niet allemaal hetzelfde leuk onder de lakens 🙂

 

E25536_1

 

Naar mijn mening heeft de LELO Bruno 2 zeer grote voordelen :

 1. Zeer diepe trillingen, ideaal voor het stimuleren van de prostaat.
 2. Perfecte ergonomie : Ideale vorm, zit recht op mijn prostaat + door het spitse stukje bovenaan de Bruno, kan ik heel gericht druk gaan zetten.

Andere voordelen zijn :

 • Degelijk materiaal : siliconen
 • Oplaadbaar met universele lader : past op elk ander LELO-product dat ik zou aankopen (of zou mogen testen :p)
 • 100% waterdicht
 • 6 vibratiepatronen
 • Ideaal formaat : zeker niet te groot of te dik !
 • Maakt mijn orgasme een stuk intenser
 • Eenvoudig te reinigen met een toycleaner

Nadelen :

 • Het uitwendige been met de tweede motor : Dit been schuift nogal makkelijk van links naar rechts en mist soms zijn doel als uitwendige prostaatstimulator.
 • Het prijskaartje : 159 euro : Voor die prijs verwacht ik eigenlijk dat ik mijn speeltje makkelijker kan bedienen. Als ik voor 159 euro nog steeds tussen mijn benen moet gaan zoeken naar een knopje om de patronen te veranderen, dan vind ik dat zonde.  >>> De versie mét afstandsbediening bestaat nochtans, maar die kost nóg eens 40 euro meer …

E25538

 

EXTRA TIP VOOR GEBRUIK VAN DE BRUNO :

Ik heb gemerkt dat het gevoel van de LELO Bruno nóg intenser wordt als ik met mijn hand lichtjes druk zet tegen het speeltje. Moet je zeker ook even proberen als je de Bruno in huis zou halen / al in huis hebt.

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.