> click here to go to the English channelTop

Lelo Loki

Filmpje

 

 

 

SAMENVATTING

 

Verpakking : Mooi, wegwerp.

Algemene Score : 7/10 : heel diepe trillingen, niet heel praktisch in gebruik en nét niet de juiste krulling.

 

MIJN REVIEW

 

Na het testen van de Lelo Bruno, over dewelke ik heel enthousiast was, ging ik op zoek naar nog andere Lelo producten.

Op internet vond ik een promofilmpje van de Lelo Loki. Naast het feit dat het megagrappig is hoe deze man het speeltje zit te strelen (alsof het een meerwaarde is), wekte het filmpje mijn interesse.

 

 

Ik vroeg Eropartner (1 van mijn groothandels) om een tester zodat ik dit product kon reviewen. Een aantal dagen kreeg ik de Lelo Loki al bij mij thuis geleverd, waarvoor dank Eropartner !!!

 

Toen ik de doos opende en de Lelo Loki voor het eerst in mijn handen nam, leek het mij een ”ferm” ding. En met “ferm” bedoel ik zowel “cool” als “omvangrijk”. Ik denk persoonlijk dat de Loki iets minder geschikt is voor beginners in anale toys.

Ik heb de Lelo Loki eerst een aantal uren opgeladen om hem daarna 2 keer te testen vooraleer ik deze review schreef.

 

Het verdict ?

 

Ik vind de Loki goed, maar op 1 of andere manier creëert hij bij mij geen WAW-effect. De vibraties zijn wel zeer diep, maar de vorm is niet perfect en ik moet de hele tijd met mijn handen tussen mijn benen zitten om de Loki op de juiste plaats te houden.

 

Ik heb er geen probleem mee als ik wat extra moet doen, zoals het speeltje de hele tijd vasthouden, maar dan moet het wel een verdomd goed gevoel geven. Dat verdomd goed gevoel miste ik spijtig genoeg bij de Loki … Ik denk dat het komt doordat de Loki voor mij nét niet de krul heeft die ik zoek in een prostaatmassager. De buiging van de Loki vooraan is in mijn ogen niet sterk genoeg. Ik heb ook het gevoel dat de trillingen van de Loki vooral VOORBIJ mijn prostaat terecht komen, in plaats van KNAL erop. Zonde …

 

Wat ik nog meer moet vertellen over de Lelo Loki :

  • Hij is oplaadbaar via USB (universele lader voor alle Lelo-speeltjes).
  • Hij is waterdicht.
  • Hij is gemaakt van 100% zachte siliconen.
  • Hij heeft 6 vibratiepatronen, afzonderlijk te bedienen in kracht.
  • Hij is relatief stil voor een vibrator.

 

Hoe je de toy zou kunnen betrekken in je seksleven ?

 

Bij soloplay : De Loki inbrengen en laten vibreren terwijl je masturbeert.

 

Als koppel : Als je je partner pijpt, kan je alles een beetje ‘spicier’ maken door ook zijn prostaat te stimuleren. Je kan het jezelf moeilijk maken en je vingers gebruiken of je kan gewoon de Loki bij hem inbrengen en het speeltje het werk voor jou laten doen :p

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.