> click here to go to the English channelTop

Mr Nori’s MagicGel VS Nuru

Filmpje & Webshop

 

http://www.eroganza-shop.be/Nuru-Set

 

 

Wat is Nuru Gel ?

 

Nuru Gel is de gladste massagel die je kan verkrijgen. Hij wordt gebruikt om mee te masseren, en dan voornamelijk voor een body-to-body massage !!! = Lekker naakt over elkaar glibberen.

 

Hoe gebruik je het ?

  1. Je maakt een mengsel van 1/2 Nuru-gel met 1/2 water. (mag lauw of warm water zijn)
  2. Je legt een plastic zeil / Liberator Fascinator Throe op bed (of 2 grote handdoeken op elkaar). Dit doe je om je lakens droog te houden. Zeer belangrijk !!!
  3. Glibberen maar !

Is dat zo fijn als het klinkt ?

 

Ja ja en nog eens ja !!! Ik en mijn vriend hebben ondertussen een aantal Nuru-massages achter de rug en het is echt wel heel opwindend. Maar als je het doet, moet je je ook volledig laten gaan en ook goed overdrijven met de Nuru-gel. Enkel op die manier kan je écht goed glibberen ! Wat uiteindelijk wel de bedoeling is.

 

Zijn er verschillende Nuru-Gels op de markt ?

 

Er zijn 2 verschillende GOEDE Nuru-merken op de markt :

 

De ”Mr. Nori’s Nuru MagicGel” en ”Nuru Gel”.

 

Het grootste voordeel van de originele gel (Mr. Nori), is de iets dikkere textuur. Doordat hij iets dikker is, glibbert hij nét iets meer dan de andere en glijdt hij ook nét iets langer vooraleer hij opdroogt.

 

Het grootste voordeel van het tweede merk (Nuru Gel) is de prijs ! Persoonlijk vind ik het verschil in kwaliteit amper merkbaar tussen beide NURU-producten, en omwille van die reden zou ik prijsgewijs dan eerder kiezen voor de ”Nuru Gel”.

 

Slotwoordje

 

Ik zou deze Nuru-gels aan iedereen willen aanraden. Zowel om GEWOON mee te masseren, als om eens iets totaal nieuws te proberen (een kinky en glibberige body-to-body massage). Het is echt een toppertje !!!

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.