> click here to go to the English channelTop

Nexus Sparta

Samenvatting

 

Verpakking : Mooie verpakking, klassevol

Algemene Score : 4/10 : Ik zie de meerwaarde van het speeltje echt niet echt in …

 

Mijn Review

 

Zoals jullie weten ben ik haantje de voorste als het gaat om het testen van vernieuwende speeltjes. Nexus deed alvast een poging tot vernieuwing van de standaard plug. Aan de Nexus Sparta werd de ‘kom-eens-hier-beweging’ toegevoegd. Het ziet er alvast heel indrukwekkend uit, maar na uitgebreid testen ben ik toch niet overtuigd …

  1. De plug is te lang : Het stimulerend deel zit voorbij de prostaat, waardoor ik toch weer heel de tijd met mijn handen tussen mijn benen moet zitten om het speeltje op de juiste plaats te houden … Best vervelend.
  2. De ‘kom-eens-hier-beweging’ is naar mijn mening amper voelbaar … Bummer …
  3. De basis onderaan is niet plat, waardoor ik beperkt wordt in ‘hoe’ ik de Nexus Sparta gebruik. Er op gaan zitten bijvoorbeeld is heel oncomfortabel, zoals je je kan voorstellen. Daar is in mijn ogen gewoon echt slecht over nagedacht …

Kort samengevat : Wat een prijs voor een speeltje dat niet zo denderend is ! (90 euro)

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.