> click here to go to the English channelTop

NJOY PURE WAND

Filmpje

 

 

SAMENVATTING

 

Verpakking : Luxueus! Deze laat je met trots op je nachtkastje staan!
Gebruiksvriendelijkheid : 10/10 : Hij ligt altijd gemakkelijk in de hand zowel bij solo-play, als bij duo-play waarbij je partner hem inbrengt bij jou.
Orgasmerating : 11/10 : Mijn prostaat wordt er helemaal happy van! Onmisbare toy in mijn nachtkastje!

 

MIJN REVIEW

 

Ik heb de Pure Wand ondertussen 2 jaartjes en écht : It’s a toy made in heaven!
Als je mij vandaag vraagt welke toy ik niet meer zou kunnen missen is het de Pure Wand.
Duur speelgoed, maar hij is élke euro waard!

 

Vroeger dacht ik altijd dat ik geen prostaat had … Toen ik homo’s hoorde babbelen over hun prostaatorgasmes kon ik totaaaaaaaal niet volgen. Voor mij was anale seks (genomen worden) eerder een must. Iets wat MOEST gebeuren in een relatie, maar waar ik weinig aan had.
Ik voelde me dus een beetje vervloekt. Ik heb wat vanalles geprobeerd om toch dat juiste plaatsje te vinden, maar niks had het juiste effect, dus gaf ik het op. Ik focuste mij gewoon op mijn partner en genoot van hoe hij genoot, maar zélf had ik er weinig aan.

 

Voor ik met Eroganza ben gestart, werkte ik voor een seksshop. Het is eigenlijk door mijn vorige ‘bazin’ (maar eigenlijk ook heel goede vriendin) dat ik mijn prostaat plots heb ontdekt. Waarvoor nogmaals bedankt, Rebecca. Mijn eerste prostaat-ervaring had ik met de vrij omvangrijke Stronic 2 van Fun Factory. Dat was de eerste keer dat ik spontaan klaarkwam, puur door een speeltje en zonder mezelf te hoeven aanraken. Eureka !!! Ik had dus toch een prostaat!

 

Mijn interesse was gewekt en na wat opzoekwerk over prostaatstimulatie wou ik absoluut de Pure Wand van Njoy uitproberen. Deze zou dé prostaatstimulator moeten zijn! Jammer van de prijs, maar kwaliteit betaal je in vele gevallen. Ik kocht mijn prachtig stukje metaal en dacht bij mezelf : “Beste prostaatorgasme ever, here I come!”

 

En ja hoor, wat een ding! De Pure Wand is echt hét van hét. En om eerlijk te zijn, vind ik elk speeltje van het merk Njoy steengoed! Ik zou over NJOY ondertussen een ”Fifty Shades of Metal-boek” kunnen schrijven, maar ik hou het alvast op AL deze positieve punten wat betreft de Njoy Pure Wand :
– Hij heeft de perfecte krul : Voor een goede prostaatmassage heb je een goede krul nodig in je speeltje. Dit heeft te maken met onze anatomie.
– Hij heeft gewicht : Met heel weinig kracht kan je heel veel druk zetten op je prostaat, waardoor een prostaatorgasme een makkelijk kunstje wordt.
– Hij is van metaal : Superhygiënisch omdat het een non-poreus materiaal is, je hebt niet veel glijmiddel nodig om hem in te brengen doordat hij zo glad is van zichzelf, je kan met temperaturen spelen door hem eerst in de ijskast te leggen/ in een warm badje, dit speeltje neemt absoluut geen geuren op.

 

WEETJE

 

Ik ben léren genieten van anale seks door de Pure Wand. Als ik bij het voorspel de Pure Wand gebruik, dan kan ik daarna echt genieten van anale seks (genomen worden). Gewoon omdat mijn prostaat als het ware is ‘klaargestoomd’. Het is dan heel gemakkelijk voor mijn partner om mij te doen klaarkomen terwijl hij met mij vrijt. DIKKE PLUSPUNTEN voor de Pure Wand dus!!!

 

TECHNISCHE INFO
  • Materiaal : Metaal
  • Onderhoud : Gewoon afspoelen onder de kraan volstaat.
  • Afmetingen : 20 cm lang, bol 1 : 2.5 cm diameter, bol 2 : 3.8 cm diameter
admin
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.