> click here to go to the English channelTop

Oxballs Lumo Ring

Waarom zijn er nog niet meer merken op dit leuke idee gekomen ?!!!

 

Deze zeer flexibele penisring is heel leuk onder de lakens ! Hij is gemaakt van TPR, en hoewel ik siliconen ringen leuker vindt, snap ik de keuze voor dit materiaal wel. De ring is volledig doorzichtig, waardoor het licht heel mooi door de ring gaat ! 🙂 Visueel een waar spectakel, dat kan ik je verzekeren ! ;p

 

Naast het feit dat de ring een cool licht geeft, is de ring ook heel comfortabel om te dragen, mits ik er een laagje glijmiddel in smeer. Dit doe ik omdat de ring anders de neiging heeft om mijn lichaamsbeharing uit te trekken tijdens het vrijen …

 

De ring is wel vrij bombastisch, maar dat is volgens mij wel nodig om een deftig ”lichteffect” te creëren.

 

* Batterijen : werkt op 1 rond klein batterijtje (zit inbegrepen) *

 

Algemene Score : 8,5/10 !

 

Interesse in deze originele ring ? Klik verder naar onze webshop :

http://www.eroganza-shop.be/Lumo-Cockring

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.