> click here to go to the English channelTop

Pjur Man Extend & Pjur Man Steel

Filmpje

 

 

Samenvatting

 

Verpakking : Klassevolle tube
Score : Als het dan echt moet … zéro points !

 

Mijn review

 

Wat was potverdorie de bedoeling ? Pjur heeft zooooo’n geweldige basic glijmiddelen op de markt en nu brengen ze iets uit wat echt nergens op slaat …

Pjur Man Steel & Pjur Man Xtend (een langetermijn huidverzorgingscrème en een stimulerende gel), waarbij een wel heel vage uitleg op de tubes staat. Toen ik vroeg aan mijn groothandel meer info vroeg zeiden ze : het zijn verkoelende en verwarmende gels. Ok, dat staat dan wel echt niet duidelijk op de verpakking …

 

Bon, we starten met de rode tube of de Pjur Man Xtend! Toen ik het aan mijn penis smeerde voelde ik werkelijk NIKS, dus als het een verwarmende gel moest zijn, is het een dikke mislukking. Moest het een verzorgende crème zijn, zoals letterlijk op de verpakking staat, snap ik het niet goed. What is the point ? Willen ze dan dat we dit gaan gebruiken als een dag-/nachtcrème voor onze penis ??? Wie gaat zich daar mee bezig houden …

 

Dan maar de blauwe tube proberen, dacht ik. Helaas, ook hier slaat Pjur de bal mis. Deze tandpasta-achtige verkoelende crème is de MILDSTE die ik ooit voelde. Eigenlijk amper voelbaar. Ik ben dan ook de Pleasure Balm van Kama Sutra gewoon, en als je dan deze Pjur Man Steel probeert, is het echt flauw …

 

Conclusie : Dit zijn twee POGINGEN op vernieuwing, zonder succes. Sorry Pjur, maar hierover kan ik niks positiefs zeggen … Blijf gewoon lekker bij jullie geweldige standaard glijmiddeltjes, die dan wel op en top perfect zijn, ipv dingen op de markt te brengen die jullie imago onwaardig zijn.

 

Technische info

  • Inhoud : 50 ml
  • Dosering : niet vermeld
  • Wanneer de gel werkt : geen idee :p
admin
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.