> click here to go to the English channelTop

Rianne S. Booty Plug Set

Filmpje

 

 

SAMENVATTING

 

Verpakking : Zéér mooi ! Dit is trouwens over het algemeen zo bij Rianne S., waarvoor mijn complimenten ! In het doosje zit ook een handig opbergzakje voor de pluggen.

Algemene Score : 7/10 : Ik vind plug 1 en 2 goed, plug 3 overbodig / niet goed …

 

MIJN REVIEW

 

De booty set van Rianne S. bestaat uit 3 formaten pluggen. Deze zijn gemaakt uit siliconen en hebben edelsteentjes aan de basis ! Dit geeft ze meteen een heel vrouwelijke look. Ik vind ze dan ook meer geschikt voor vrouwen dan voor mannen.

 

Plugje 1 & 2 & 3

Het eerste plugje is zeer klein en zit heel gemakkelijk tussen de billen. Als je nog niet veel ervaring hebt op anaal gebied is deze plug een goede starter. Het tweede plugje is een ‘standaardplug’. Dat wil zeggen : het formaat dat iedereen aangenaam vindt, niet te groot, niet te klein, ideaal om te dragen vóór je anale seks hebt met je partner. Deze eerste twee pluggen valt heel weinig op aan te merken.

 

En dan het derde plugje … Hierbij heb ik 2 grote opmerkingen :

  1.  Deze plug is een heeeeeeel stuk breder is dan de voorgaande twee. Er zou eigenlijk nog een tussenformaatje moeten zijn tussen plug 2 & 3 of plug 3 moest een tikje kleiner zijn.
  2.  Ergonomisch vind ik plug 3 niet hetzelfde dan plug 1 & 2. Ik vind het heel vervelend als de kogel van de plug afgeplat is onderaan. (zie filmpje als je niet begrijpt wat ik bedoel). Dit maakt het voor mij persoonlijk een pijnlijke ervaring om de plug terug te verwijderen. Ik probeer er dan ook steeds op te letten als ik zelf pluggen koop dat de pluggen ‘eivormig’ zijn. Daarnaast is die ronde diamant aan de basis van de plug al zoooooo groot, dat hij hindert als ik de plug een langere tijd draag / mee op een stoel ga zitten.

 

>>> Ik vind het eigenlijk zonde dat die derde plug niet goed is, want anders zou ik dit een gewéldig setje vinden, en nu beoordeel ik het als gewoon ‘GOED’.

E25899

 

 

TECHNISCHE INFO

 

  • Materiaal : 100% siliconen
  • Waterbasis glijmiddel gebruiken om deze toys in te brengen.
  • Onderhoud : Afspoelen onder de kraan en toycleaner gebruiken !
admin
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.