> click here to go to the English channelTop

Shunga Dragon Cream

REVIEW-FILMPJE

 

 

Samenvatting

 

Verpakking : Eenvoudig, wegwerp
Score : 10/10 : Een zalige stimulerende gel!

 

Mijn review

 

Er zijn heel wat crèmes en gels met een stimulerende werking op de markt. Een goeie vinden is echter geen gemakkelijke opdracht. De Shunga Dragon Cream slaat de nagel op de kop !!! Ik testte al heel veel stimulerende gels, maar deze crème steekt er met kop en schouders bovenuit !!!

Op internet wordt gezegd dat deze crème een vuur-ijs sensatie bezorgd, maar dit vind ik niet volledig correct. Ik vind de Shunga Dragon Cream echt heel duidelijk een verwarmende gel ! Wanneer ik de crème aanbreng aan mijn penis krijg ik een heel warm gevoel daar beneden, maar ook over mijn hele lichaam !!! Zalig !!!

 

shungaaaa

 

Ik gebruik deze crème tijdens het vrijen, bij het masturberen, in combinatie met masturbators of speeltjes. Hij heeft ook een lichte appelsmaak, en is dus ook lik- en eetbaar. Belangrijk detail voor bij orale seks! 😉 Ik vind het alvast een heel leuke extra om af en toe uit de kast te halen! Alles met mate natuurlijk. Op die manier blijft het een leuk product om te gebruiken.

 

(PS : Ik ken ook VROUWEN die deze gel gebruiken om in de mood te komen. Een half erwtje smeren aan de clitoris en evt. schaamlippen is voldoende om het vuur aan te wakkeren!)

 

Technische info

  • Inhoud : 60 ml
  • Dosering : een erwtje voor een man, een half erwtje voor de vrouw
  • Hoe lang de gel werkt ? 10 à 20 min (afhankelijk van persoon tot persoon)
admin
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.