> click here to go to the English channelTop

Sport Fucker 3-Way

SAMENGEVAT

 

Een leuke ring met aantal opties, maar het is allemaal nogal chaotisch …

Score : 6/10

 

REVIEW

 

Toen ik deze ring van Sport Fucker uit de verpakking haalde, was mijn eerste idee :

”3 ringen ??? Hoe gaat dat dan precies in zijn werk ???”

 

Normaal zou ik niet de tijd nemen om info op te zoeken, en er gewoon onbezonnen aan beginnen, maar deze keer wou ik toch even weten hoe ik het moest aanpakken ! Ik ben dus online gaan zoeken en kwam al snel bij een paar heel expliciete foto’s, die duidelijk toonden hoe de 3-Way gedragen kon worden. Na het uitgebreid testen van de 3-way kwam ik tot de volgende bevindingen :

 

VOORDELEN

  • 4 kleurtjes verkrijgbaar : transparant, zwart, rood, blauw
  • Stretchy : rekt heel erg mee !
  • Duurzaam : Volgens mij moeten deze ringen echt heeeeeeel lang meegaan. Ze zullen niet zo snel doorscheuren als sommige andere ringen !
  • Er zijn een aantal verschillende manieren waarop ik de 3-Way  kan dragen. Zie foto’s op : http://www.sportfucker.com/product/3-way-by-sport-fucker.
  • Intensere orgasmes : Als ik mijn hoogtepunt bereik, voelt dat intenser aan dan normaal (wanneer ik geen ringen draag).

 

NADELEN

  • Het duurt vrij lang om de 3-Way ringen aan en uit te doen.
  • Het ziet er nogal slordig uit als ik de 3-Way aanheb … 3 ringen is gewoon net té veel van het goede … Geef mij maar een enkele ring / duoring in de plaats ! Bijvoorbeeld de Sport Fucker Muscle Ring.

 

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.