> click here to go to the English channelTop

SQWEEL XT

Filmpje

 

 

SAMENVATTING

 

Verpakking : Eenvoudig, wegwerp.
Gebruiksvriendelijkheid : 7/10 : Makkelijk te bedienen, verschillende rotatiestanden, waterproof, oplaadbaar, maar moeilijkere reiniging met al die tongetjes.
Orgasmerating : 0/10 : Erectie verdwijnt keer op keer, nog geen orgasmes mee gehad, kan hier NIKS positiefs over zeggen.

 

MIJN REVIEW

 

Ik starte mijn avontuur alvast vol goede wil en ”goesting”, want geef toe, het speeltje ziet er geweldig cool uit! Maar toen ik de Sqweel Xt zijn ding liet doen, was de teleurstelling groot!

 

Wat heb ik dit speeltje toch overschat! Wat ik ook probeer, de Sqweel XT doet me gewoon pijn.
Ik ben nochtans geen ‘gevoelig’ type, maar de tongetjes van siliconen zijn veeeeeeel te ruw om van te kunnen genieten. Het is alsof mijn penis bont en blauw wordt geslagen door het rad van tongetjes. Awtsch !!!!!! Ik probeerde het met liters glijmiddel (bij wijze van spreken), maar dit alles zonder succes!

 

Het spijt me dus verschrikkelijk, maar dit speeltje krijgt van mij de stempel ‘slechtste masturbator die ik ooit testte’. En blijkbaar ben ik niet alleen, want ook op internet regent het negatieve reacties …

 

Ik stel mezelf wel de kritische vraag of besneden mannen hier wél van kunnen genieten, omdat zij meestal veel minder gevoelig zijn aan de eikel. Indien u dus besneden bent, en deze toy ook testte, post dan zeker een comment met jouw ervaring.

 

TECHNISCHE INFO

  • Materiaal : Siliconen tongetjes
  • Onderhoud : Verwijder de tongetjes uit het rad en spoel af onder de kraan. Gebruik toycleaner, droog het ‘rad’ af en plaats het terug in het speeltje.
admin
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.