> click here to go to the English channelTop

Svakom Tyler (VS Je Joue Mio)

Filmpje & Webshop

 

http://www.eroganza-shop.be/svakomtyler

 

 

SAMENVATTING

 

Verpakking : Eenvoudig, wegwerp

Gebruiksvriendelijkheid : 9/10 : De Tyler is waterdicht, oplaadbaar en gaat heel gemakkelijk rond de penis.

Algemeen : 9.5/10 : Eigenlijk negatiefs niks op aan te merken.

 

MIJN REVIEW

 

Er zijn ontzettend veel varianten van ‘vibrerende penisringen’ te verkrijgen vandaag de dag. Dat maakt het heel moeilijk om nog een keuze te maken.

Vandaag heb ikzelf 2 favorietjes ! De Mio van Je Joue en de Tyler van Svakom.

 

Je Joue Mio :

Svakom Tyler :

  • Meeste vibratiestanden ? Mio
  • Stevigste ring ? Mio
  • Meest power ? Mio
  • Meest geschikt voor soloplay ? Mio
  • Meest geschikt voor duoplay ? Tyler

 

Wanneer & hoe ik de Tyler gebruik ?

 

Ik gebruik de Tyler zoals hierboven reeds vermeld bij het vrijen. Als ik de Tyler draag terwijl ik mijn partner penetreer hebben we hier beiden iets aan. Ik voel de trillingen doorheen mijn hele penis en hij voelt de trillingen van het opstaande stuk ! Dit opstaand stuk kan ik als partner lichtjes of stevig tegen ZIJN perineum duwen (als hij op zijn rug ligt). De vibraties zijn vrij diep dus kan ik uitwendig toch mijn partners prostaat lichtjes stimuleren, wat een leuke extra is terwijl hij masturbeert ! Al bij al een heel leuke aanvulling voor ons nachtkastje (of liever gezegd nachtKAST ondertussen). Als solotoy zou ik eerder de Je Joue Mio aanbevelen omdat die geen opstaand stuk heeft. Dit opstaand stuk zit namelijk in de weg bij het masturberen …

 

TECHNISCHE INFO

 

– Materiaal : Siliconen

– Oplaadbaar : Ja !

– Waterdicht : Ja !

– Vibratiestanden : 5
– Onderhoud : Afspoelen onder de kraan en toycleaner

admin
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.