> click here to go to the English channelTop

SWISS NAVY SILICONEN

REVIEW-FILMPJE

 

 

SAMENVATTING

 

Verpakking : Een busje met pompje, wat altijd handig is!
Score : 10/10 : Fantastische kwaliteit, plakt niet, heel duurzaam! (herziening van deze score : 9/10, sinds het testen van Überlube)

 

MIJN REVIEW

 

Ja! Ik hou van Swiss Navy als merk, maar hun absolute toppertje is het siliconen glijmiddel.
Ik hou van het gevoel van dit glijmiddel, zowel bij het masturberen als bij anale seks. Het is ook ideaal voor pret onder de douche en voor massages. Het is wel beter als je het NIET combineert met je siliconen speeltjes om deze niet te beschadigen. Speeltjes combineer je steeds met een waterbasis glijmiddel.

E25933

Mijn busje siliconen glijmiddel gaat ook steeds langer mee dan mijn busje waterbasis glijmiddel. Dit omdat ik er veel minder van nodig heb om “dezelfde” glijding te hebben dan bij waterbasis. Als ik dit al zo mag zeggen, want ik vind ook dat je een licht verschil VOELT tussen beide. Siliconen voelt in mijn ogen iets ‘natuurlijker’ of ‘echter’ bij het vrijen. Maar dat is persoonlijk uiteraard.

 

Het kan trouwens ook geen kwaad als je dit glijmiddel in je mond krijgt, wanneer je er afwisselend mee aftrekt en pijpt.

 

Als ik dan toch iets “negatiefs” moet zeggen over dit glijmiddel dan zou ik zeggen :
Als je na het vrijen jezelf doucht / je penis afspoelt, blijft er steeds een dun “laagje” achter. Een beetje zoals bij een body-olie. Ikzelf vind dat niet storend, maar mijn vriend bijvoorbeeld vindt dat vervelend. Het kan allessinds geen kwaad, want je penis krijgt ondertussen vitamine E toegediend. Lol :p

 

Gun dit merk een kans, want eens je deze hebt geprobeerd, ga je niet terug naar je vorig merk! Je merkt écht het verschil in kwaliteit!

 

TECHNISCHE INFO

 • Inhoud : 120 ml
 • Bevat vitamine E
 • Geurloos

WAT HEEFT SWISS NAVY NOG MEER ?

 • Toy & Body Cleaner
 • Waterbasis Glijmiddel
 • Siliconen Glijmiddel
 • Sensitive glijmiddel
 • Anaal Glijmiddel
 • Taste Glijmiddelen (6 smaken)
 • Verwarmend Glijmiddel
 • Masturbation Cream
 • Max Size Cream
 • Fist Cream
 • Massage Cream
admin
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.