> click here to go to the English channelTop

The Rabbit Company The Prostate Rabbit

SAMENVATTING

 

Verpakking : zeer mooi

Algemene Score : 9.5/10 : goede vorm, diepe & harde trillingen, op afstandsbediening, jammer dat hij ook niet via APP bedienbaar is !

Speeltje zelf testen : http://www.eroganza-shop.be/Prostate-Rabbit

 

MIJN REVIEW 

 

Toen ik het speeltje thuis kreeg, merkte ik op dat het speeltje een heel mooie verpakking had. Dat is niet het belangrijkste, maar het is altijd een leuke extra ! In de verpakking vond ik de prostaatvibrator, de afstandsbediening en duidelijke instructies. Het speeltje zelf heeft een best unieke vorm. Hoeveel mannenspeeltjes met konijnenvormen ken jij ? Zover ik weet, vind je ze enkel bij The Rabbit Company ! Trouwens, konijnenvormen of niet, de speeltjes van The Rabbit Company zijn stuk voor stuk prachtig !

 

Mijn bevindingen na het uitvoerig testen van de Prostate Rabbit :

 • WAT EEN KRACHT ! Het speeltje heeft 2 motoren die diepe trillingen geven. Het inwendige deel stimuleert de prostaat, terwijl het konijntje mijn perineum stimuleert. Beiden zijn leuk, maar het is vooral de diepe trilling tegen mijn prostaat die een WHAHWIIII orgasme geeft !
 • Ik kan The Prostate Rabbit bedienen via een knopje op het speeltje zelf, of gewoon met de afstandsbediening. Handigst is natuurlijk om met de afstandsbediening te werken. Op die manier moet ik niet onhandig tussen mijn benen zitten duwen op knopjes om mijn vibraties te regelen, zoals bij vele andere vibrators. Ik moet wel eerlijk zeggen dat het knopje op de Prostate Rabbit strategisch geplaatst is. Bovendien is het knopje ook heel gemakkelijk in te drukken, zelfs al hangt alles vol glijmiddel !
 • Het speeltje is echt stil, terwijl het echt heel stevige vibraties geeft ! Een dik pluspunt !
 • Kleine opmerkingetjes : 1) Niet bedienbaar via een app. 2) Enkel SPLASH-proof en dus niet waterdicht.  3) Het is geen speeltje dat mooi tussen de bilnaad zit, en dus ook gewoon onder de kleren zou kunnen gedragen worden. Dat kan bijvoorbeeld wel bij een Je Joue Nuo. 4) De prijs, maar hij is echt elke euro waard !

Alle algemene info over het speeltje :

 • oplaadbaar
 • splashproof
 • 2 sterke motoren die prostaat en perineum stimuleren
 • 6 vibratiestanden
 • regelbare intensiteit van vibraties
 • waterbasis glijmiddel gebruiken om dit speeltje in te brengen
 • makkelijk om te reinigen. (vochtige doek en toycleaner)

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.