> click here to go to the English channelTop

We-Vibe Verge

Filmpje & Webshop

 

http://www.eroganza-shop.be/We-Vibe-Verge

 

 

Samenvatting

 

Oh mijn god, dit is een MEESTERWERK van We-Vibe ! Ik heb hem 2 keer na elkaar getest omdat hij gewoon zoooooooo zooooooooooooo goed is ! Het lijkt ook wel alsof hij echt op maat gemaakt is voor mij !

 

”Het kleurrijke pakje”

 

Ik begin mijn verhaaltje bij het begin ! Toen ik deze ochtend moest vertrekken naar de dokter, kleefde er een post-it’je van mijn buurvrouw tegen mijn brievenbus. Dat wou zeggen dat ze weer een pakketje voor mij had aangenomen ! (Wat een lieverd van een onderbuurvrouw, toch?!) Toen ik bij haar aanbelde, toverde ze een klein en zeer kleurrijk pakje tevoorschijn. Op het verzendings-ticket stond :

 

” MALE TOY TESTER

De Grave Matthias

Oude Molenstraat …

Sint-Niklaas

België ”

 

Ik moest eens lachen ! Als mijn onderbuurvrouw dus nog niet wist dat ik sextoys reviewde, is ze bij deze up-to-date. Niet dat het haar zou interesseren. De dame in kwestie is niet meer van de jongsten en ziet er ook best een ”braaf typetje” uit.

 

Na mijn bezoekje aan de dokter maakte ik vol verwachting mijn pakje open. Ik vond de We-Vibe Verge en We-Vibe Pivot terug ! De twee nieuwste penisringen van het merk We-Vibe die deze maand nog op de markt zullen verschijnen ! Ik kreeg alvast de eer om ze vooraf te testen en te reviewen ! 🙂

 

En wat doe je uiteindelijk als je ziek bent, en in de zetel moet liggen niksen. Idd, dan test je wat nieuw speelgoed uit ! Vandaag nam ik de We-Vibe Verge onder de loep !

 

De We-Vibe verge is een ring met zéér weinig / geen stretch. Volgens mij is hij gemaakt in een standaardformaat. Om eerlijk te zijn deed hij mij erg denken aan de Velv’Or JNaja qua principe, maar dan vibrerend. Als je geschapen bent als Jan Modaal, dan kan je de ring dragen rond de penis & ballen. Als je heel groot geschapen bent kan je de ring ook gewoon dragen rond je ballen, en wordt ook op die manier je perineum gestimuleerd ! Gewoon zien dat het lange spitse stuk naar achter gedragen wordt, tegen het perineum dus !

 

”Oei ik sproei, oei oei ik sproei !!!”

 

To the test ! Ik deed de ring aan toen ik nog niet in opgewonden toestand was. Eerst stak ik mijn penis door de ring, dan trok ik mijn balZAK lichtjes door de ring, om dan mijn 2 teelballen er door te floepen.

 

Eens ik de ring goed aanhad, kon de fun beginnen. Hoewel de ring 3 vibratiesterktes heeft en 6 patroontjes, koos ik toch voor de derde stand. Een hevige constante trilling ! Na een tijdje masturberen met de We-Vibe Verge aan, was het moment aangekomen. Een OOOOHRGASME !!! Wat zeg ik ?! Een OOOOOOOOOOOOOOHRGASME !!! Het is moeilijk om te omschrijven, maar het was al even geleden dat ik nog zo intens ben klaargekomen ! Ik was zo enthousiast dat ik de ring meteen nog een tweede keer heb uitgetest :p De eerste keer lag ik neer in de zetel, de tweede keer zat ik neer op een stoel. Tot mijn grote verbazing was mijn tweede orgasme NOG intenser ! Gewoon omdat ik mijn gewicht kon gebruiken, en op die manier meer druk kon uitoefenen tegen het trillend deel van de ring.

 

Het gebeurt heel zelden, omdat ik toch wel een vrij kritische blik werp op speeltjes, maar dit keer krijgt het speeltje 11 op 10 ! Wawiiiii, aan deze ga ik nog lang plezier beleven !

 

PS : Ik zou dit speeltje zeker ook willen aanraden aan mannen die graag SNELLER willen klaarkomen ! Het is een probleem dat ik ook al vaak heb horen aanhalen op mijn homeparties, vandaar dat ik het graag vermeld ! Door de hevige stimulatie op het perineum en dus ook onrechtstreeks de prostaat, zal je vast sneller tot je hoogtepunt komen !

 

Meer info :

  • 100% siliconen
  • Waterdicht
  • Oplader (magnetische lader megeleverd!)
  • Prijs ? 99 euro (niet goedkoop, maar is de centen meer dan waard !)
  • 90 min laden > 120 min spelen
  • Indicator als speeltje bijna plat is !
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.