> click here to go to the English channelTop

Rianne S. Duo Vibe

Filmpje & Webshop

 

http://www.eroganza-shop.be/duovibe

 

 

Samenvatting

  • Gebruiksvriendelijkheid :  Blijft heeeeeeel gemakkelijk zitten rond je penis ! Misschien niet geschikt voor heel dikke penissen ….
  • Orgasmerating : 7.5/10 ! Vibraties die een extra geven aan mijn orgasme !
  • Algemene score : 7.5/10 ! Deze Duo Vibe geeft een extra tijdens het vrijen, maar biedt geen texturen zoals een Fleshlight-masturbator. Wanneer gaat er eindelijk een combo gemaakt worden van deze 2 ideeën ??? ÉN STERKE VIBRATIES, ÉN EEN ZALIGE SLEEVE DIE VOLLEDIG DE PENIS OMVAT ???

Mijn review

 

De Rianne S. Duo Vibe is een koppelspeeltje en solospeeltje voor mannen en vrouwen. Als man met MANNELIJKE partner kon ik uiteraard maar 1 functie van het speeltje uitproberen.

 

Wanneer ik de Duo Vibe van Rianne S. gebruik als masturbator, moet ik nog steeds zelf ‘werken’ en mezelf aftrekken, maar het speeltje geeft wel een constante trilling tegen het gevoeligste plaatsje van mijn eikel. En best een behoorlijk sterke en diepe trilling ! Dit zorgt er in mijn geval voor dat ik makkelijk tot mijn orgasme kom wanneer ik masturbeer met de Duo Vibe. De trillingen in de onderste benen van het speeltje doen me niks, maar de vibrerende staaf tegen mijn penis, doet wonderen. Als ik op mijn hoogtepunt kom, blijft deze vibrator verder trillen tegen mijn eikel, wat tot heel intense orgasmes leidt. Of ik deze toy elke keer zou gebruiken als ik masturbeer ? Neen, maar het speeltje is een leuke afwisseling voor mijn Fleshlight Torque of Tenga Flip Hole.

 

Ik kon mijn nieuwsgierigheid daarnaast ook niet bedwingen om de Duo Vibe eens anaal in te brengen. En met succes !!! De diepe trillingen zorgen ervoor dat mijn prostaat wordt gestimuleerd tijdens het masturberen, en dus heb ik een tweede manier gevonden om de Duo Vibe te gebruiken bij solo play.

 

Het is soms gewoon een kwestie van vindingrijk te zijn en je niet steeds te beperken tot wat men ‘voorschrijft’. Een beetje creativiteit kan nooit kwaad !

 

Zeker als je een heterokoppel bent, kan ik mij geen argumenten inbeelden waarom je deze toy geen kans zou geven. De toy is zoooooooo veelzijdig, waterdicht, oplaadbaar & niet duur ! Proberen maar !!!

 

 Technische info

  • 2 keer 7 trilstanden
  • Oplaadbaar : Ja
  • Waterdicht : Ja
  • Glijmidel : Waterbasis
  • Onderhoud : Na gebruik reinigen met toycleaner en afspoelen.
admin
No Comments

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.