> click here to go to the English channelTop

SLT Pocket Masturbator

Filmpje

 

 

Samenvatting

 

Verpakking : wegwerp

Look : eenvoudig

Algemene score : 8/10 : Gemakkelijk pijphulpje en leuk om in de douche mee te masturberen.

Prijs : +- 19 euro

 

Voorwoordje

 

De SLT masturbatorlijn van ShotsToys is vernieuwend door de Self Lubrication Technology. Er wordt gezegd dat er enkel water of speeksel nodig is om een glibbereffect te creëren, en dus geen glijmiddel. Langs de andere kant is het wel zo dat de Self Lubrication Technology maar 30 ”beurten” werkt, en erna gewoon glijmiddel op waterbasis nodig is.

 

Tijd om het product aan de test te onderwerpen!

 

Dit product valt te bespreken op een aantal vlakken :

 

TEXTUUR

 

Deze masturbator heeft 2 verschillende texturen. Ik kan kiezen voor een soort lijnentextuur of voor nobjes. Ik heb beide uitgeprobeerd en zelf heb ik een voorkeur voor de kant met nobjes.  Ik vind de nobjes aangenamer en intenser qua gevoel, in vergelijking met de lijnentextuur.

 

 

SELF LUBRICATION TECHNOLOGY

 

Behoorlijk speciaal toch, deze verniewende technologie. De SLT-lijn aan producten werd me voorgesteld op een beurs. Een vertegenwoordiger vernevelde toen water over de SLT seksspeeltjes en liet het publiek voelen. We mochten onze vingers in de masturbators steken en voelen hoe glibberig de binnenkant was door enkel water toe te voegen. En inderdaad, het voelde glibberig, net als bij het gebruik van glijmiddel.

 

Het gebruik van het product thuis liep toch anders dan ik had gehoopt.

 

In de douche werkte de SLT perfect omdat het speeltje voortdurend in contact bleef met water en op die manier dus bleef glibberen. De SLT Pocket Masturbator is dus shower proof !

 

In bed werkt de SLT dan weer niet. Nadat ik de masturbator nat had gemaakt onde de kraan, verdampte het water vrij snel en viel ik dus telkens droog. Niks zo vervelend als een droge masturbator. En nee, ik wil echt geen kommetje met water naast mijn bed zetten om die masturbator telkens opnieuw te bevochtigen. Dan kan ik evengoed gewoon glijmiddel gebruiken. In principe zou ik ook speeksel kunnen gebruiken om de masturbator glibberig te maken, maar dat vind ik een beetje goor. Bovendien moet ik dan nog goed kunnen mikken ook. Omslachtig allemaal.

 

Over de Self Lubrication Technology kunnen we dus vrij kort zijn : Het staat nog niet op punt !

 

GEBRUIK

 

Naast het feit dat ik geen fan ben van de Self Lubrication Technologie en overtuigd ben van het gebruik van glijmiddel, vind ik de SLT Pocket Masturbator wel een handig pijphulpje.

 

 

Ik en mijn man combineren dit SLT kokertje graag met een glijmiddel met smaak. Aangezien we toch best een glijmiddel gebruiken om de masturbator comfortabel te gebruiken, kiezen we liever voor Pina Colada glijmiddel, dan smaakloos glijmiddel. Zo’n ”zomerse cocktail” tijdens het pijpen, wat moet een mens nog meer hebben ?!

 

Bij orale seks werkt de SLT Pocket Masturbator als een verlengstuk van de mond. Eigenlijk net zoals ik mijn man zou aftrekken en pijpen tegelijk, maar in combinatie met heel wat texturen ! Overdrijven met glijmiddel is de boodschap. Hoe glibberiger hoe beter ! Het is wél zo dat ik en mijn partner SNELLER klaarkomen wanneer we gepijpt worden in combinatie met de SLT Pocker Masturbator. Gepijpt worden op zich is al intens, maar gooi daar nog een leuke textuur bovenop en het is een KNALFEEST !

 

Reiniging

 

Eenvoudiger dan eenvoudig ! Het is niet altijd even gemakkelijk om masturbators degelijk te reinigen, maar bij de SLT Pocket Masturbator is dat geen probleem. Gewoon afspoelen, dan afdrogen en klaar !

 

Slot

 

Ik zou dit product aanbevelen aan :

  • koppels, als handig pijphulpje.
  • mannen die zoeken naar een snel orgasme onder de douche.
  • mannen die een masturbator willen die heel gemakkelijk te reinigen is.

Ik zou dit product niet aanbevelen aan :

  • mannen die zoeken naar een masturbator om zonder parnter te gebruiken in bed, in de sofa, in burostoel, etc (alles wat niet in douche of bad is)

 

De SLT Pocket Masturbator zelf uitproberen ? Je vindt hem hier, samen met de andere SLT-producten :

SLT Self Lubrication Pocket Masturbator

 

 

 

 

 

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.