> click here to go to the English channelTop

Smart Vibe Ring Plus

Mijn review, op beeld!Tenga introductieTenga is vooral gekend voor zijn masturbators, maar daarnaast hebben ze ook enkele andere producten op de markt, zoals bijvoorbeeld de SVR (Smart Vibe Ring). Persoonlijk was ik daar niet echt fan van, dus toen ik de SVR Plus kreeg opgestuurd, was ik best benieuwd naar de verschillen met de gewone SVR.


SVR Plus verpakking


Het moet gezegd, de verpakking van de SVR Plus is schattig en compact. Wanneer ik de kartonnen verpakking verwijderde, vond ik een klein en compact zwart opbergdoosje met daarin de SVR Plus en bijhorende lader. Het lijkt me dan ook een heel handig speeltje om mee te nemen op weekend of op reis. Perfect voor in de toiletzak op te bergen!


SVR Plus opties en werking


De SVR Plus is een vibrerende penisring die gedragen wordt rond enkel de penis. Een belangrijk detail, aangezien de meeste cockringen rond zowel de penis als ballen worden gedragen.


De SVR Plus is ten opzichte van de SVR intenser geworden qua trillingen. Er zit ook meer flexibiliteit/rek op de ring, en de ring is iets dikker, waardoor hij comfortabeler is om te dragen.


Verder is de SVR Plus waterdicht, oplaadbaar en beschikt hij over 5 opbouwende vibratiestanden en 2 vibratiestanden met patronen. De SVR Plus ring is heel veelzijdig. Zo kan je hem gebruiken als koppelspeeltje, als hulpje bij het voorspel, maar ook op tal van andere manieren. Zie YouTube-filmpje.


Mijn ervaring


Eerst en vooral wou ik kijken of de SVR Plus comfortabel is om aan te doen. Doordat de SVR Plus heel stretchy is, bleek dat geen probleem te zijn. Met de ring terug uit te doen, had ik meer moeite, maar dat viel op te lossen. Bij het aandoen gewoon een laagje glijmiddel aan de binnenkant van de ring smeren is voldoende om alles veel vlotter te doen verlopen.


Ik heb ondertussen al redelijk wat vibrerende ringen mogen testen en wat betreft de trillingen was ik een beetje teleurgesteld. Niet omdat die niet krachtig waren, maar omdat de trillingen enkel merkbaar zijn ter hoogte van de motor (het opstaande deel). Het lijkt me dus niet echt een meerwaarde om de ring te dragen tijdens het vrijen. Toch niet voor de drager van de ring.
En plots viel me iets te binnen. Misschien kon hij gebruikt worden als hulpje tijdens het masturberen?! Niet door hem gewoon rond de penis te dragen, maar door een andere houding aan te nemen. (Zie YouTube-filmpje bovenaan). Mijn idee bleek niet zo dom te zijn, want masturberen met de SVR Plus bleek gewoon fan-tas-tisch.


Na de SVR Plus enkele keren solo te hebben gebruikt, wou ik het ook eens proberen bij orale seks. We experimenteerden verder met de manier van hanteren en dat wierp zeker zijn vruchten af. I.p.v. al die handelingen te proberen uitleggen zou ik opnieuw willen aanraden om het YouTube-filmpje bovenaan te bekijken! Zowel ik als mijn partner hebben het letterlijk uitgeroepen van genot!


Tenga SVR Plus


Oh yes, oh no, oh yes, oh no! Voor sommige dingen bleek de SVR Plus minder geschikt, terwijl voor andere dingen de Tenga SVR Plus gewoon de max was! Voor mij is het een geweldig solo-speeltje gebleken en ook een geweldige hulp bij orale seks! Dit speeltje zit daarmee zeker in mijn top 10 van favoriete speeltjes momenteel!


Officiële website Tenga


Klik hier!

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.