> click here to go to the English channelTop

Sono N°36

Sono N°36 Inleiding

Shotstoys bezorgde me Sono N°36 in ruil voor een eerlijke review op Male Toy Reviews. Sono N°36 is een sheath/huls die de man kan dragen om lengte en dikte aan zijn penis toe te voegen (+1,5cm en +1cm). De sheath/huls gaat om de penis en veranker je achter de ballen met de loop achteraan. (Zie filmpje ter verduidelijking!) Op die manier blijft hij mooi op zijn plaats tijdens het vrijen. Sono N°36 is gemaakt uit soft TPE, een duurzaam en rekbaar materiaal, dat geurloos is. Het merk Sono heeft trouwens een hele lijn aan sheats/hulzen. De meesten zijn verkrijgbaar in zwart, grijs en transparant. In mijn ervaring wordt transparant vrij vlug gelig van kleur, dus koos ik voor de veilige kleur zwart. Uit de reeks aan sheats/hulzen koos ik voor eentje met ribbels, maar er zijn heel wat vormen en maten te verkrijgen. Hier vind je alvast het hele aanbod.

Sono N°36 voor de “neuker”


Een leuk idee vond ik, zo’n sheath om voller mee te kunnen penetreren. Om te beginnen smeerde ik de binnenkant van de sheath in met een glijmiddel op waterbasis. Dat maakte het gemakkelijk om hem aan te doen. Eens de sheath was aangetrokken, en verankerd achter de ballen, voorzag ik ook de buitenkant van de sheath van waterbasis glijmiddel. Ready to go! Of dat dacht ik toch …


Sono N°36 bleek geen product te zijn waar ik mijn man gewoon eventjes mee kon penetreren … Ik gebruikte glijmiddel, glijmiddel en nog eens glijmiddel, maar kwam er niet in. Ik moest zo hard duwen, dat ik heel even dacht dat mijn penis elk moment kon breken. En dus moest er eerst ruim “voorgespeeld” worden. Hiervoor gebruikte ik dildo’s van telkens opbouwende diameters. Vol voller volst, dat vat het zo wat samen. Eenmaal goed voorbereid probeerde ik mijn man nogmaals te penetreren met de sheath. Penetreren lukte dit keer wel, maar ik voelde als “neuker” gewoon niks met dat ding rond mijn piemel.
In Nederland zouden ze waarschijnlijk zeggen: “Wat een kutzooi!”. Mij kan je gewoon echt niet wijsmaken dat er mannen zijn die intens klaarkomen met een sheath van Sono rond hun penis. De wand van deze sheaths is zodanig dik, dat je als “neuker” geen enkele, maar dan ook geen enkele gewaarwording meer hebt. Als man klaarkomen met dit ding rond je piemel is dan ook vrij onmogelijk. Echt, ik begrijp niet dat daar niet over nagedacht wordt, vooraleer deze productlijn werd gelanceerd … Zo’n grote fout leek mij vrij eenvoudig te vermijden. Het énige wat deze sheath uiteindelijk ontbreekt is een kleine ribbel langs de binnenkant.


Sono N°36 voor de “ontvanger”


Aangezien ik al wist dat anaal penetreren met de sheath niet vlot verlopen was met mijn man, namen we extra veel tijd voor het voorspel, vooraleer mijn man mij op zijn beurt zou penetreren met de sheath rond zijn piemel. Ik ben absoluut geen size queen, dus de sheath was voor mij absoluut geen pretje. Toch wijt ik dat voornamelijk aan mezelf, omdat ik nu eenmaal echt niet hou van grote en dikke dingen in mijn kont. De ribbel op de buitenkant van de sheath vond ik wél een leuke meerwaarde. De sheath verlengt en verdikt dus niet enkel de piemel van je partner, maar voegt er dus ook een textuur aan toe. De zachte ribbeltjes gaven zeker een soort interne massage die ik kon appreciëren. Als “ontvanger” vond ik de sheath dus niet verkeerd, maar voor mij werd het qua diameter gewoon too much. (Nogmaals, dat is eerder persoonlijk.)


Persoonlijk denk ik dat vrouwen die gepenetreerd worden door hun man met de sheath het aangenamer zullen vinden. Het is nu eenmaal geweten dat anale en vaginale seks toch wel een groot verschil zijn qua beleving! Hoewel ik vrouwen vaak hoor vertellen over hoe leuk een dikke piemel is bij vaginale seks, zijn ze er toch minder happig op als diezelfde piemel anaal naar binnen moet. Ik ontdekte trouwens nog een leuke extra optie waarvoor de sono sheats kunnen gebruikt worden. Zie hieronder enkele foto’s van gepimpte duovibrators!
Sono N°36 en mijn verdict


Ik ben zelf nog geen perfecte sheath tegengekomen. Te groot, te klein, niet stevig genoeg, te hard, onaangename texturen langs de buitenkant, onaangename texturen langs de binnenkant, … De sheats van Sono zijn veruit bij de beteren van de klas, maar voeg potverdorie een zachte ribbel toe aan de binnenkant!


Sono N°36 uitproberen?Sono No.36 – Dikke Rekbare Penis Verlenger – Zwart

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.