> click here to go to the English channelTop

Sport Fucker Cock Harness

SAMENVATTING

 

Verpakking : Wegwerp, plastic zakje
Gebruiksvriendelijkheid : 8/10 : Zacht materiaal, stretcht goed, maar is niet de ring die je op 2 seconden aan en uit hebt.
Spankracht : 10/10 : Juist goed voor mij ! Blijft ook aangenaam als ik hem langere tijd aanheb.

 

ALGEMENE VOORDELEN PENISRING
– Je penis is tijdelijk dikker, niet langer.
– Je kan iets langer presteren.
– Moest je erectieproblemen hebben, kan je met een penisring je erectie makkelijker behouden.

 

ALGEMENE VOORDELEN BALLSTRETCHER
– Doordat je ”druk” zet op je ballen, of je ballen lichtjes omlaag worden geduwd (alsof er lichtjes aan getrokken wordt), kom je intenser klaar !

 

 

MIJN REVIEW

 

Alweer een product van Sport Fucker waar ik zeer enthousiast over ben !

 

De Sport Fucker Cock Harness Ring is echt heel comfortabel tijdens het vrijen of tijdens het masturberen. Voor mij persoonlijk spant hij zoals het moet. Niet té strak, maar zeker ook niet los. Deze ring bezorgt mij een heel stevige en geaderde erectie en ook de lichte druk op mijn ballen kan ik echt wel appreciëren.

 

De ring is gemaakt van TPR, wat standaard misschien minder aan te raden is als je intiem behaard bent, maaaaaar … Doe een beetje talkpoeder op de ring, en het probleem is opgelost !

 

Beetje schrik om een ”ballstretcher” te proberen ? Dan zou ik deze ring toch echt wel willen aanraden, omdat dit echt een heel toegankelijk modelletje is om mee te experimenteren. Het is namelijk zo dat ”het stretchgedeelte” bij deze ring niet zo lang is. Hoe langer de stretcher die om je ballen moet, hoe venijniger uiteraard. Je hebt ”stretchen” en ”stretchen stretchen” :p Lichtjes stretchen is heel fijn en comfortabel, maar zwaar stretchen laat ik toch eerder over aan mensen met een massochistisch kantje. Dat is niet aan mij besteed.

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.