> click here to go to the English channelTop

Sport Fucker Muscle Ring

SAMENVATTING & WEBSHOP

 

Een Muscle Ring koop je hier :

http://www.eroganza-shop.be/Sport-Fucker-Muscle-Ring

 

Verpakking : Wegwerp, plastic zakje
Gebruiksvriendelijkheid : 10/10 : Zoooo zacht, zooooo comfortabel, makkelijk om aan en uit te doen, trekt geen intieme haren uit.
Spankracht : 10/10 : Hij spant zoals ik wil dat hij spant ! Sommige ringen worden oncomfortabel als ik ze een kwartier of langer heb gedragen, maar deze blijft leuk vanaf ik hem aandoe tot ik hem weer uitdoe.

 

ALGEMENE VOORDELEN PENISRING

 

Voordelen van een penisring in het algemeen :
– Je penis is tijdelijk dikker, niet langer.
– Je kan iets langer presteren.
– Moest je erectieproblemen hebben, kan je met een penisring je erectie makkelijker behouden.

 

MIJN REVIEW

 

Eigenlijk is deze ring in 1 woord samen te vatten : WAAAAW

I’m in love … Ik draag heel graag een penisring tijdens het vrijen en deze is VERUIT de meest comfortabele ! Hij stretcht heel gemakkelijk (zonder spankracht te verliezen), is superzacht en past gewoon rond elk formaat penis (of ballen of penis & ballen). Het is echt een ring zonder gedoe, die je gewoon op 2 seconden aan hebt en op 4 seconden weer uit hebt :p En het materiaal, jongens, het materiaal … een waanzinnig goede silicone-formule ! Ik kan nu proberen omschrijven hoe de ring voelt als je hem aanhebt, maar je moet het gewoon zelf ervaren ! Op onderstaand filmpje zie je min of meer wat ik bedoel.

 

 

 

Kortom kunnen we dus samenvatten : een MUST HAVE in het nachtkastje ! Deze ring overtreffen wordt gewoon onmogelijk (de ring EVENAREN sluit ik niet uit, want ik kan onmogelijk ALLE penisringen op de markt getest hebben, maar geloof me : ik teste er al héél veel, en heb dit nog nooit eerder ervaren qua kwaliteit.)

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.