> click here to go to the English channelTop

Sport Fucker Silicone Cock Strap

Samenvatting 

 

Verpakking : wegwerp

Algemene Score : 8,5/10 : lage prijs, goede kwaliteit, gemakkelijk aan en uit

Prijs : +- 14 euro

 

Voorwoord

 

Sport Fucker is een merk dat voornamelijk richt op een gay publiek, maar hun producten zijn uiteraard beschikbaar voor ELKE man !

 

Hun leuze : ”Als seks jouw sport is, hebben wij je gereedschap !”

 

Hun gamma gaat van ondergoed, naar penisringen, buttpluggen, enema’s, enz.

 

Mijn ervaring

 

Het is voor mij nog maar eens duidelijk geworden dat goedkoop niet altijd wil zeggen dat je inboet op kwaliteit. De Sport Fucker Silicone Cockstrap is een toppertje gebleken ! Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren : zwart, blauw en rood.

 

De penisring is heel gemakkelijk om aan en uit te doen door de 3 knoppen op de ring. Ik vermoed dat deze ring iedereen zou moeten passen, aangezien er wel wat rek op zit. Ikzelf doe de 3 knoppen van de ring dicht, maar als je nu geschapen bent als een olifant kan je er ook voor kiezen om maar 2 of 1 knop te sluiten.

 

Tijdens het vrijen of masturberen heeft de ring voor mij persoonlijk net de ideale spankracht. Niet te veel en niet te weinig, wat er voor zorgt dat mijn penis mooi geaderd en gezwollen is.

 

*** Wanneer een penisring TE STRAK is, voel ik dat al na een heel korte tijd. Doordat mijn bloedtoevoer in dat geval té fel wordt afgekneld geeft dat een stekend gevoel. Dat is hét teken om de ring uit te doen. Bij het dragen van penisringen moet er altijd naar eigen lichaam geluisterd worden, want je wil natuurlijk niet dat er bloedvaten beschadigd raken … *** Wanneer een penisring TE LOS zit, heeft hij eigenlijk géén effect … Hij spant niet af en dus heeft hij geen nut.  *** Het kiezen van de juiste penisring is dus niet gemakkelijk ! Ik zou dan ook aanraden om verschillende ringen uit te proberen, maar bespaar jezelf de teleurstelling om ringen te testen die 1 mm dik en dus geen enkele spankracht zullen uitoefenen. ***

 

Slot

 

Hehe, dat was alweer een review van weinig woorden, maar soms hoeft het ook niet meer dan dat !

Ik ga deze ring zelf in toekomst zeker nog gebruiken en vind het zeker een aanrader.

 

Via de HOME-knop kom je terecht op de officiële website van Sport Fucker :

HOME

Aankopen van deze ringen kan niet meer via hun website, maar op onderstaande link zijn de ringen wél nog verkrijgbaar :

 

Sport Fucker Silicone Cock Straps

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.