> click here to go to the English channelTop

Svakom Hedy

Svakom Introductie


Svakom is opgericht in Amerika en wordt verdeeld in meer dan 70 landen. Ze wonnen al verscheidene prijzen en steunen ook regelmatig goede doelen. Verder is het een merk met seksspeeltjes voor mannen, vrouwen en koppels. Over het algemeen biedt Svakom heel hoge kwaliteit voor een heel betaalbare prijs. Enkel de bediening van hun vibrators vind ik niet altijd even gebruiksvriendelijk.


In het verleden schreef ik al reviews voor de Svakom Julie en Svakom Tyler. Nu is het de beurt aan een klein masturbatortje dat “Hedy” noemt.


Svakom Hedy


In het eerste opzicht ziet het Svakom Hedy ei eruit als een kindersurprise voor volwassenen. Het heeft dezelfde look, namelijk een ei. En neen, vergis je niet. Dit ei dient NIET om in te brengen. Je moet het wel degelijk openmaken om het seksspeeltje terug te vinden.


Hedy heeft 3 varianten met telkens 2 types texturen. Zie foto hieronder.


De handleiding van het product staat op de verpakking. Niet in woorden wel in 5 eenvoudige afbeeldingen. Indien je de instructies niet zou begrijpen, kan je uiteraard mijn review verder lezen of gewoon googelen naar meer info/filmpjes.


Svakom Hedy To The Test


Naar gebruik toe had ik niet veel te leren, want uiteraard probeerde ik al meer dan 1 masturbator als blogger. Het Svakom Hedy eitje doet me heel erg denken aan Tenga eitjes, maar dan iets voordeliger en met 2 opties. Ik kan het eitje dus zowel met de ene kant naar buiten gebruiken, als met de andere kant.
Bij het openen van het eitje vond ik ook een sachet met waterbasis glijmiddel. Dat is handig voor een eerste gebruik, mocht ik niet aan glijmiddel gedacht hebben. Uiteraard heb ik zelf wél meer dan voldoende waterbasis glijmiddel staan, maar ik kan me voorstellen dat sommigen dat over het hoofd zien. En dat eitje droog gebruiken is echt geen optie. Ik gebruik bij masturbators trouwens altijd glijmiddelen op WATERBASIS, wat het best is voor de duurzaamheid ervan.


Eens het glijmiddel in het eitje was beland, kon ik ”Hedy” natuurlijk testen. Jeezes, wat een stomme naam voor een masturbator eigenlijk. En zeker als je voor mannen valt. Ik heb gespeeld met Hedy… Brrrr :p
Als het gaat over orgasmes bereiken met Hedy ben ik eigenlijk best tevreden. Het is gemakkelijk om met dit kleine masturbatortje klaar te komen en het kost slechts een 8-tal euro. Een mooie prijs voor iets simpel om ter afwisseling mee te masturberen. Is het het meest duurzame? Neen. Is het de beste masturbator ooit? Neen. Maar voor die prijs krijg je toch een goede masturbator.


Ik testte zelf enkel de witte variant van Hedy. Volgens mij zijn de twee anderen iets intenser en dus meer geschikt voor mij, maar dat is persoonlijk. Als je heel gevoelig bent aan je eikel, zoek je waarschijnlijk eerder iets dat niet té fel stimuleert, of je komt al klaar na 1 min.


Tot slot is ook het onderhoud eenvoudig. Afspoelen onder de kraan, afdrogen, en eventueel nog een beetje talkpoeder er overheen om het eitje zacht te houden. (Zou kunnen kleven na gebruik.)


Svakom Hedy Eindoordeel


Eigenlijk is het al duidelijk te lezen tussen de lijnen door. Ik hou wel van de Svakom Hedy eitjes. Ik heb nog steeds een lichte voorkeur voor de masturbator eitjes van Tenga, maar deze varianten van Svakom zijn nét dat tikkeltje goedkoper, dus voor mensen die letten op elke euro, go for it!


admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.