> click here to go to the English channelTop

Svakom Julie

SAMENVATTING

 • Verpakking : Klassevol
 • Naamgeving : Julie ? Waarom een vrouwelijke naam voor een mannelijk speeltje ?
 • Algemene score : 9/10 : Klein, handig, mooie buiging, ideale BASIC !
 • Prijs : +- 69 euro

Mijn review 

 

Laat ons beginnen bij het begin. Svakom is een zeer goed merk, dat vibrators aanbiedt voor mannen en vrouwen. Hun speeltjes zijn telkens zeer stijlvol verpakt, en zien er alles behalve goedkoop uit. Toch zijn al hun speeltjes zeer betaalbaar !

Ik had de eer om voor hen ”Julie” te reviewen. De perfecte prostaatvibrator voor beginners, zo noem ik het althans. Best sterke woorden, maar hier heb ik een goede redenen voor die ik graag even toelicht :

  1. De looks : De Svakom Julie heeft mooie en klassevolle uitstraling !
  2. Oplaadbaar : Duuuuh ! Dit is stilletjesaan toch wel een vereiste geworden …
  3. Waterdicht : Leuk detail, ook al gebruik ik nooit toys in bad of in de douche :p
  4. Redelijk stil : Een vibrator die GEEN geluid maakt bestaat niet, maar deze maakt echt niet veel lawaai.
  5. De grootte : Met een diameter van 2,6 à 2,8 cm en een lengte van een goede 7 cm om in te brengen,  is deze plug zeer toegankelijk voor iedereen.
  6. De vorm : Een goede prostaatvibrator heeft een mooie krul naar de prostaat toe, net zoals je ziet bij de Svakom Julie. Daarnaast is hij ook glad, waardoor hij heel comfortabel zit !
  7. De power : BZZZZZZZZ ! Zeer sterke vibraties voor zo’n klein dingetje !
  8. Een afstandsbediening : Altijd handig ! Het is namelijk niet leuk om tussen je benen naar knopjes te moeten zoeken als je ”bezig” bent. De afstandsbediening is ook redelijk eenvoudig te bedienen.
  9. Verschillende vibratieopties & smart functie : Ik gebruik zelden vibratiepatronen, omdat ikzelf hou van een constante en harde trilling tegen mijn prostaat, maar het smart-programma vind ik wel zeer uniek ! Dit is een vooringestelde reeks patronen die je begeleidt naar je orgasme !
  10. Alleen of met 2 : Deze prostaatmassager blijft goed op zijn plek en gebruik ik dus tijdens het masturberen, maar ook tijdens het vrijen. Een stevige trilling tegen mijn prostaat doet wonderen bij het klaarkomen !

Kijk, over het algemeen kan ik gewoon niets negatiefs zeggen over dit product. Het is een gewoon een zéér goede basic ! Hij is wel bedoeld om te gebruiken in de slaapkamer en niet echt geschikt om comfortabel mee rond te wandelen. Way to go Svakom !

 

Hieronder vind je de algemene website van Svakom :

https://www.svakom.net/

 

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.