> click here to go to the English channelTop

System Jo Lubes Etc.

Webshop & Filmpje

 

(filmpje volgt later)

 

http://www.eroganza-shop.be/hair-reduction-serum

http://www.eroganza-shop.be/shave-cream-women

http://www.eroganza-shop.be/cleaning-wipes

http://www.eroganza-shop.be/cleaning-wipes-munt

 

Review

 

In deze review probeer ik kort zoveel mogelijk producten van System Jo te bespreken :

 

GLIJMIDDELEN

 

Glijmiddelen worden telkens op 2 manieren getest. Tijdens het vrijen of masturberen + handen-wrijf-test : ik doe een kwakje glijmiddel in mijn hand en smeer er volledig mijn handen mee in. Bij waterbasis glijmiddel moet ik zo lang mogelijk kunnen wrijven vooraleer het volledig verdampt is & ik mag er geen kleverige handen aan overhouden. Bij siliconen glijmiddel mag het NIET opdrogen + bij het afspoelen mag er geen dikke laag ‘residue’ op de huid achterblijven.

 • H2O Lubricant : 10/10 : Zeer goed standaard glijmiddel, normaal van dikte, niet kleverig, glijdt superlang > het is 1 van de weinige glijmiddelen op waterbasis die vochtig blijft, zelfs na zeer lang wrijven/vrijen. Het duurt heeeeeeeeeeel lang voor deze droog wordt ! DIKKE PLUSPUNTEN !!!
 • Agape Glijmiddel : 9.5/10 : waterbasisglijmiddel geschikt voor de gevoelige huid, zeer goed glijmiddel, normaal van dikte, niet kleverig, langdurige glijding !
 • Organic Glijmiddel : 7/10 : waterbasis glijmiddel, 100% organisch,  veganistisch, gluten vrij, niet getest op dieren, ruikt lekker naar caramel en smaakt ook ok. Dit glijmiddel wordt niet als smaakglijmiddel gepromoot, maar het is eetbaar en ik vind het zelfs lekker 🙂 Puntje van kritiek is dat het nét dat klein tikkeltje kleverig is … Toch als je het vergelijkt met hun standaard glijmiddelen.
 • Siliconen Lubricant : 5/10 : Ik heb een voorkeur voor dunne siliconen glijmiddelen, maar deze van System Jo zijn echt zeer dik. Dat maakt het ook veel moeilijker om er weer af te wassen achteraf. Zelfs na uitvoerig wassen met zeep blijft er een ‘residue/laagje’ achter. Ook de verpakking loopt heel gemakkelijk uit, zelfs al is ze goed afgesloten!
 • Hybride Glijmiddel : 10/10 : Dit glijmiddel heet ‘hybride’ glijmiddel, omdat het een mengeling is van waterbasis en siliconen glijmiddel. Zeer hoge kwaliteit, heerlijke kokosgeur, voelt als siliconen glijmiddel maar wast wel zo gemakkelijk af als waterbasis glijmiddel. Niet te dik ook van textuur !
 • Glijmiddelen met smaak : 5/10 : niet zo lekker, niet te vergelijken met in mijn ogen de perfecte smaakglijmiddelen van Swiss Navy ! De nieuwe Gelato smakenreeks van System Jo is wél al een verbetering, maar nog steeds niet de perfectie.
 • Warming Glijmiddelen : 3/10 : onaangenaam en stekend warm naar mijn mening … (té heet en prikt een beetje).
 • Cooling Glijmiddelen : nog niet getest …

 

ANDERE

 • System Jo Clean Wipes : 10/10 : handig om je speeltjes nog vlug een laatste reiniging mee te geven als ze al even wat stof hebben aangetrokken in het nachtkastje :p Ook handig als je je snel snel wil vrijen, maar je weet dat je een beetje bezweet bent daar beneden. Doekje erover, en hop we zijn weer fris ! 😀
 • System Jo Cleaner : 5/10 : Deze reinigingsmousse is enkel bedoeld om toys mee te cleanen. (sommige andere cleaners kan je ook gebruiken voor je intieme zones). Verder ook enkel anti-bacterieel, maar niet anti-schimmel & niet anti-virussen. (Hun organische cleaner is wél goed, maar een stuk duurder.)
 • System Jo Soft & Smooth Hair Reduction Cream : 10/10 : Werkt prima tegen alle vormen van huidirritaties na het scheren en maakt tegelijkertijd je haartjes zachter ! Het remt ook effectief de haargroei, maar dan moet je wel de discipline hebben van dagelijks wat te smeren 😉
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.