> click here to go to the English channelTop

Tenga Eggs (New Standard)

Mijn liefde voor TengaEigenlijk kan je niet anders dan van Tenga houden. De meeste masturbators op de markt vandaag hebben de vorm van een kont, mond of vagina. Tenga doet hier NIET aan mee. Zij kiezen heel bewust voor een design look. Elk van hun producten lijkt eerder op een kunstwerk, dan op een masturbator. En niet enkel dat, nee hun masturbators zijn gewoon ook steengoed! Ze bedenken de heerlijkste texturen, zijn heel innovatief en blijven steeds verrassen met hun nieuwe producten. Ik ben al jaren fan van het merk en vind het dan ook geweldig dat ik voor hen mag reviewen.


Tenga Eggs, simpel en lekker!


Goede producten hoeven niet altijd duur te zijn, en dat bewijst Tenga al jaren met hun populaire Tenga Eggs. Tenga Eggs zijn kleine masturbatortjes die bestaan in meer dan 20 verschillende texturen. Doordat ze zo klein zijn kan je ze ook gemakkelijk meenemen op een weekendje bijvoorbeeld. Bij elk eitje zit telkens een zakje glijmiddel zodat je direct aan de slag kan. De eitjes zijn heel rekbaar (zie video) en “wegwerp”. Nuja, “wegwerp”, ik gebruik zo’n eitje ongeveer 10 keer en dan gooi ik het weg. Het is gewoon een kwestie van onderhoud. Even uitspoelen onder de kraan, afdrogen en behandelen met talkpoeder is voldoende.


Tenga Eggs in een nieuw jasje!
Hoewel Tenga al een hele reeks Tenga Eggs op de markt heeft, hebben ze besloten om hun eerste reeks in een nieuw jasje te steken. De nieuwe eitjes heten Wavy II, Boxy, Brush, Tornado, Sphere en Silky II. Voorlopig zijn ze enkel verkrijgbaar in Amerika en Azië, maar ik ben er van overtuigd dat deze eitjes wel zullen overwaaien naar Europa ook. Ikzelf kreeg ze alvast in première opgestuurd om er mijn eerlijke mening over te geven.
Omdat ik Tenga eitjes al zo lang ken en gebruik, weet ik dat het eigenlijk alleen gaat over een persoonlijke voorkeur in texturen. En dat is voor iedereen verschillend. Daarom is het misschien wel aan te raden om in het begin een doosje te kopen met 6 verschillende texturen, zodat je kan experimenteren met de verschillende sensaties/texturen. Ik heb met de nieuwe reeks Tenga Eggs een aantal keer gemasturbeerd en zélf vond ik Brush, Tornado en Wavy II de aangenaamste texturen hebben. Hoewel ik met alle eitjes gemakkelijk een intens orgasme bereik, voelden de drie vernoemde voor mij het lekkerst.


Binnen een aantal weken ontvang ik weer een aantal nieuwe testers van Tenga, waaronder de Spinner serie. Ik hou jullie zeker op de hoogte! Hieronder vind je alvast het promofilmpje!

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.