> click here to go to the English channelTop

Tenga Flip Orb

Tenga Flip Orb Algemene Looks


Tenga zou Tenga niet zijn moest hun product geen mooi design hebben. Bij de Tenga Flip Orb is dat niet anders! Het lijkt wel een futuristisch kunstwerkje! De verpakking van de Flip Orb werd bewust sober gehouden. Een transparante plastic die het product in al zijn pracht in de kijker stelt!


Tenga Flip Orb Van Dichtbij Bekeken


De Flip Orb ligt gemakkelijk in de hand. Hij is helemaal niet bombastisch, zoals vele andere masturbators. Handje vol, maar toch vrij compact en met een zomerse noot! De Tenga Flip Orb is verkrijgbaar met blauwe of oranje accenten!

Vooraan is de masturbator naadloos, wat er voor zorgt dat er minder glijmiddel uit de mastubator “gutst”. Toch blijf ik het zelf aangenaam vinden om héél veel glijmiddel te gebruiken bij masturbators. Dat geeft me optimaal glijcomfort. Als ik mijn lakens niet wil besmeuren, is dat opgelost door een badhanddoek onder mijn zitvlak te leggen.


Wanneer ik bovenaan op de masturbator knijp, klikt hij los en kan ik de masturbator openen. Best een spectaculair zicht eigenlijk! De binnenkant van de Tenga Flip Orb zit vor textuurrijke knotsjes… Ik kan het niet anders omschrijven. Deze knotsjes zijn uiteraard zacht en zorgen voor stimulatie tijdens het masturberen.


Bij elke Tenga Flip Orb zit een “starthoeveelheid” glijmiddel op waterbasis. Iedereen kan dus steeds onmiddellijk aan de slag! Nadat deze starthoeveelheid is opgebruikt, gebruik ik ALTIJD glijmiddel op waterbasis in combinatie met masturbators. Ik wil het materiaal namelijk niet beschadigen. Je lacht er misschien mee, maar het is echt zo dat glijmiddelen op basis van siliconen / op basis van olie masturbators beschadigen! Een gewaarschuwd man is er twee waard.


Wat ik zeker niet mag vergeten vernoemen, zijn de duwpanelen aan de zijkant van de Tenga Flip Orb. Wanneer deze panelen worden ingeduwd tijdens het masturberen, wordt de binnenkant strakker. Om de intensiteit even te verlagen of te verhogen kan ik dus wél of niet op de drukpanelen duwen én sneller of minder snel op en neer bewegen met de masturbator.


Tenga Flip Orb To The Test


Hopakee, daar gingen we! Just me, de Tenga Flip Orb en een bus glijmiddel… Zoals ik reeds vernoemde, voorzag ik de masturbator van een rivier aan glijmiddel! Het kan niet nat genoeg zijn.


Zoals altijd was het even zoeken. Het lijkt eenvoudig, maar elke mastubator hanteer ik toch net wat anders. Alles hangt ook af van de intensiteit van de texturen aan de binnenzijde. De Tenga Flip Orb was niet overweldigend intens, wat me toeliet om “forsere” bewegingen te maken met de masturbator! In dat opzicht verschilt de Tenga Flip Orb wel een stuk van de Tenga Flip Hole / Tenga Flip zero bijvoorbeeld. Deze duurdere varianten zijn iets intenser, maar een heel groot nadeel is dat niet. Het is maar wat je prefereert natuurlijk… Als je vrij veel stimulatie nodig hebt om tot een orgasme te komen, is het waarschijnlijk minder interessant om voor een Tenga Flip Orb te kiezen. In dat geval ga je best voor een Flip Hole Black of Flip Zero Black bijvoorbeeld.


Prijs-kwaliteit vind ik de Tenga Flip Orb een topper! Hij ziet er goed uit, hij voelt lekker, en reinigt gemakkelijk na gebruik. Na het klaarkomen, klap ik de Flip Orb open, spoelt hem uit, en laat hem drogen! Tip: Sluit een masturbator nooit af voor hij droog is, of je maakt kans op schimmelvorming. Eens er schimmel op een masturbator staat, krijg je dat nooit 100% goed. Wanneer dat gebeurt is de masturbator dus klaar voor de vuilbak… Een gewaarschuwd man…


admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.