> click here to go to the English channelTop

TENGA SPINNER

Het merk Tenga is toch wel gekend voor zijn mooie verpakkingen en designlook masturbators! Wanneer je de Tenga Spinners bekijkt, ligt qua look volledig in lijn met wat we van hen gewoon zijn. Een designlook van de bovenste plank en dit voor zowel de verpakking als de masturbator zelf.

 

Tenga Spinner Uitleg

   

De naam verklapt het eigenlijk al een beetje. Wat de Spinners uniek maakt, is het feit dat ze spinnende bewegingen maken tijdens het masturberen. Boven dit tekstje zie je een commerciële video waar dat principe duidelijk wordt gemaakt.

 

Tenga ziet het trouwens groots en produceert 3 verschillende masturbators die gebaseerd zijn op hetzelfde principe. Waar de 3 Spinner masturbators in verschillen is: de textuur, hardheid en diameter aan de binnenkant. Op de volgende foto wordt het verschil duidelijker. Ikzelf teste enkel nummer 1 en 2.

De drie verschillende Spinner-vormgevingen!
 

Tenga Spinner To The Test

 

Als grote Tenga-fan keek ik enorm uit naar het testen van de vernieuwende Spinner reeks. Ik kreeg van Tenga de Spinner Hexa en de Spinner Tetra toegestuurd. Ik heb ze beiden uitgetest, maar werd er niet enthousiast door. Voor het eerst in jaren was ik zelfs een beetje teleurgesteld in producten van Tenga.

 

Ik stoorde mij bij de Tenga Spinners aan verschillende zaken:

  • Mijn penis inbrengen in de Spinner vind ik niet altijd even gemakkelijk. Om de 1 of andere reden wringt de Spinner soms tegen en is het op sommige momenten serieus duwen!
  • Hoewel de Spinner “het spinnen” als speciaal effect heeft, vind ik dit amper voelbaar. Het spinnen voel ik enkel ten volle als ik de Spinner bovenaan zachtjes vastgrijp, en op die plaats zachtjes snokjes geef.
  • Ook het grondig reinigen van dit product is niet echt mogelijk. Normaal kan je Tenga-masturbators binnenstebuiten keren of openklappen om goed te reinigen, maar bij de Spinners is dat dus niet mogelijk. Bummer! Hygiëne is belangrijk, en ik heb niet het gevoel dat ik de Spinner even goed kan reinigen als andere Tenga-producten.
 

Tenga Spinner Eindoordeel

 

Als grote Tenga-fan ben ik géén fan geworden van de Spinners, en zou deze verder ook niet aanbevelen. Als je op zoek bent naar betaalbare Tenga-masturbator zou ik eerder gaan voor een Tenga Egg, een Tenga 3D Masturbator of een Tenga Air Tech Twist!

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.