> click here to go to the English channelTop

Überlube

VIDEO

 

 

KORT SAMENGEVAT : BEST THING EVER !!! 10/10

 

Eindelijk heb ik samen met mijn vriend een glijmiddel op siliconenbasis gevonden dat we beiden goed vinden. Mijn vriend zei altijd : ‘Ik hou niet van siliconen glijmiddel omdat ik het vervelend vind dat er zelfs na het douchen een laagje siliconenbasis achterblijft.’ Ikzelf vond dat niet zo storend, maar heb altijd begrip gehad voor die mening. Dat was ook de reden dat wij bijna altijd waterbasis glijmiddel gebruikten tijdens het vrijen.

 

Maat toen we een deftige uitleg kregen over Überlube op Erofame in Duitsland, en een sample meekregen naar huis, beslisten we dit glijmiddel grondig aan de test te onderwerpen.

 

Na een heel uitgebreide testing van Überlube kunnen zowel ik als mijn partner zeggen dat dit momenteel het beste siliconen glijmiddel op de markt is. Het is gewoon een fantastisch product dat momenteel geen concurrenten kent op de markt ! Ik besef heel goed dat dit een heel gewaagde uitspraak is, maar Überlube steeks met kop en schouders uit boven alle andere siliconen glijmiddelen.

 

Even een opsomming van POSITIEVE KENMERKEN :

  1. Heel dun van textuur : wat een verschil met alle andere glijmiddelen op de markt. Überlube is zo verfijnd en zooooooo natuurlijk wat betreft het ‘gevoel’. I’m an addict already !!!
  2. Lost op na gebruik : heel veel siliconen glijmiddelen blijven ‘aanwezig’ na het vrijen (zelfs als je reeds een douche hebt genomen). Überlube trekt mooi in de huid en is niet meer merkbaar.
  3. Combineerbaar met Latex condooms.
  4. Kan je gebruiken om een droge huid te verzorgen.
  5. Haarproduct : werkt tegen pluizig haar en geeft een mooie glans !
  6. Helpt tegen huidbeschadiging door wrijving / schuren (benen) – ideaal voor sportmensen.

 

Kortom : probeer het uit, echt waar, je gaat niks anders meer willen :p

 

1 ding om in het achterhoofd te houden : Dit is minder geschikt om te combineren met siliconen speeltjes. Hiervoor gebruik je nog steeds beter waterbasis glijmiddel.

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.