> click here to go to the English channelTop

Wat je moet weten over penisringen !

DE PENISRING

 

Zoals het woord ”penisring” zelf al zegt : een penisring is een ring die je rond de penis / rond de penis en ballen draagt. Meestal worden penisringen rond de penis & ballen gedragen, maar sommige mannen vinden het fijner als de ring enkel rond hun penis zit. Kies naargelang eigen comfort. Zo kan ik me bijvoorbeeld voorstellen dat iemand met heel sensitieve ballen liever kiest voor een ring die enkel rond de penis kan gedragen worden.

 

* Het nut van een penisring ? *

Een penisring zorgt in de eerste plaats voor een vollere, hardere en geaderde erectie. Omdat een penisring de bloedafvoer van de penis bemoeilijkt, komt de penis tot een MAXIMALE erectie. Vele mannen (waaronder ikzelf) vinden het fijn om penisringen te dragen omdat het hun lid goed in de kijker zet :p Daarnaast maakt een penisring het ook een stuk gemakkelijker om erecties aan te houden.

 

* Is een penisring gevaarlijk ? *

Houd altijd in je achterhoofd dat een penisring de bloedafvoer van de penis belemmert ! Luister dus steeds naar je lichaam ! Wanneer een ring zorgt voor een ongemakkelijk of pijnlijk gevoel, doe de ring dan UIT ! Op die manier kan je bloed weer even vrij stromen en kan je erna opnieuw verder gaan, mét of zonder penisring.

 

* 1001 penisringen ! * 

Velen vinden het moeilijk om de juiste penisring te vinden door een overaanbod van ringen in seksshops en online shops.  Penisringen zijn er in 1001 verschillende uitvoeringen, en maak dan maar eens de juiste keuze ! Hieronder bespreek ik de meest courante uitvoeringen :

 

De rekbare standaardring : dit type ringen worden online het meeste aangeboden en worden vaak als eerste penisring aangekocht en uitgeprobeerd. Een eenvoudigere vormgeving zal je niet vinden. Wanneer je deze ringen JUIST inkoopt, is er geen probleem, maar je moet rekening houden met heel wat zaken : 1) De grootte van de ring : Een te grote ring heeft geen effect en een te kleine ring zit oncomfortabel & kan zelfs schade aanrichten indien je niet naar je eigen lichaam luistert. 2) Het materiaal van de ring : als je kiest voor een ring die gemaakt is uit een lagere kwaliteit materiaal, heb je een grote kans dat de ring eventuele lichaamsbeharing uittrekt, wat niet bepaald comfortabel is. Bij een siliconen ring zit je meestal safe. 3) De ”stretch” en spankracht van de ring : Zoek naar een goede balans tussen beide, want de ring moet stretchen om gemakkelijk aan en uit te doen, maar tegelijk moet hij voldoende spankracht hebben om effectief te zijn. Je kan eventueel altijd een laagje waterbasis glijmiddel aan de binnenkant van de penisring smeren om deze eenvoudiger aan en uit te kunnen doen ! 😉

 

 

 

De snap-ring / knopjes-ring : Deze ringen zijn voorzien van knopjes, wat ervoor zorgt dat deze ringen bijna voor elke man passen. Je kiest in dit geval zelf waar je de ring net dichtklikt. Het kliksysteem op zichzelf is ook echt een troef omdat je zowel bij het aan- als uitdoen van de ring minder rekening moet houden met de ballen.

 

 

De lassoring : Zwaar ondergewaardeerde vorm van penisring ! Als ik zelf mag kiezen, draag ik het liefst van alles een lasso-penisring. Ze zijn gemakkelijk om aan en uit te doen en tijdens het vrijen of masturberen kan je de spankracht ten allen tijde aanpassen, wat toch wel een MEGAPLUSPUNT is.

 

 

De ring op maat : Deze ringen worden vooral aangeboden in metaal, maar je vindt ze ook in heel wat andere materialen. Ze worden gedragen rond penis en ballen en kunnen normaal heel de dag gedragen worden, omdat ze enkel hun spankracht uitoefenen wanneer je een erectie krijgt. De juiste maat kopen is hierbij ZEER BELANGRIJK ! Als deze ring te strak zit, krijg je hem nog zeer moeilijk uit na het vrijen of masturberen (hou dat ijswater maar al klaar …). Als deze ring te los zit, kan je hem even goed gewoon in de vuilbak gooien. Hoe je dan de juiste maat bepaalt ? Wel, je neemt een touwtje als je een erectie hebt en gaat hiermee rond penis en ballen. Deel deze omtrek door 3.14, om op die manier jouw diameter te bekomen, en trek van dit getal 2 à 3 mm af. Voilà, bij deze heb je de diameter voor jouw solide ring op maat.

 

 

De vibrerende ring : Uiteraard bestaan er ook vele penisringen mét een trilling. Door heterokoppels worden deze vaak gebruikt als koppelspeeltje omdat het trillende en opstaande deel tegen haar clitoris trilt bij het vrijen. Wanneer het gaat om het plezier van de man zou ik vooral op zoek gaan naar een ring met diepe trilling, omdat die vibraties dan ook doorheen de penis gaan tijdens het vrijen / masturberen en afhankelijk van de ring ook het perineum zullen stimuleren.

 

Hopa, bij deze weten jullie weer heel wat meer over penisringen. Hopelijk helpt het als jullie zelf een penisring moeten kiezen in de toekomst 😉

 

Hier vind je een leuk aanbod penisringen :

Penisringen

admin
1 Comment
  • EG

    Dank voor de opheldering!!

    mei 29, 2018 at 6:26 pm Beantwoorden

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.