> click here to go to the English channelTop

Wavee Dildo

Wavee Inleiding


Ik leerde het merk Lust&Joy kennen op Erofame. Een nieuw merk dat werd opgericht in Zwitserland en wordt vervaardigd in China. Hun algemene website vind je hier terug. Voorlopig bestaat hun gamma uit 2 verschillende speeltjes. De Loopy Bounce & de Wavee dildo!


Wavee dildo

Als eerste testte ik de Wavee dildo. Een siliconen dildo van maarliefst 29 cm lang! De diameter daarentegen valt beter mee. Deze is opbouwend van 3.5 naar 4.5 cm op zijn dikste punt. Onderaan de dildo is er een stevige zuignap. Dat maakt dat hij ook geschikt is om tegen de muur te hangen of vast te zuigen op een stoel. Wavee kan gebruikt worden door mannen en vrouwen, maar zoals altijd bespreek ik dit speeltje vanuit mijn eigen standpunt.


Wat me opviel toen ik hem uit de verpakking haalde, was voornamelijk de zachtheid. De dildo is gemaakt uit een heel zacht en glad siliconen, waar ik zeker en vast voorstander van ben.


Wavee to the test!


Zoals jullie al konden lezen is de Wavee Dildo behoorlijk lang! Ik denk niet dat er mensen dat ding volledig naar binnen duwen, alhoewel… Er zullen zeker uitzonderingen zijn. Ik heb dat alleszins niet gedaan.


Om het speeltje in te brengen, gebruikte ik een gewoon standaard waterbasis glijmiddel. Het inbrengen verliep heel vlot en verliep aangenaam. Ik gebruikte maar de helft van de dildo en schoof hem zachtjes heen en weer om zo mezelf een anale “massage” te geven. Het voelde echt zo, door de lichte golftextuur van de dildo. Een beetje vergelijkbaar met anale kralen, maar dan subtieler en handiger om solo te hanteren. Kralen zijn vaak flexibel en daardoor moeilijk om zelf mee aan de slag te gaan solo-speelplezier. Bij de Wavee Dildo heb je dat probleem niet, want die bestaat uit 1 stevig geheel dat goed in de hand ligt door zijn lengte!


Ik vind niet dat dit speeltje druk uitoefent op de prostaat, maar daar is hij volgens mij ook helemaal niet voor gemaakt. Het is voor mij een goedgekeurd massagetoestel voor “achteraan”, en ook heel geschikt om als voorspel te gebruiken met mijn partner.


Ook de reiniging van Wavee is echt eenvoudig. Afspoelen onder de kraan met wat toycleaner erover en klaar is kees! Een opbergzakje wordt jammer genoeg NIET meegeleverd.


Wavee eindoordeel


Ik zou de Wavee zeker en vast aan raden en kan er weinig of niks negatiefs over verzinnen. Een eenvoudig basic speeltje dat klopt in alle facetten! De dildo kost 59 euro, wat een zeer eerlijke prijs is voor een siliconen speeltje van dergelijke grootte.
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.