> click here to go to the English channelTop

We-Vibe Ditto

Samenvatting & Filmpje 

 

 

Verpakking : zeer mooi !

Algemene score : 6,5 /10 : deze toy heeft het allemaal, behalve kracht …

 

Mijn ervaring en review

 

OOOOOOH wat was ik blij toen ik hoorde dat We-Vibe een vibrerende plug op de markt zou brengen ! Ik stuurde onmiddellijk een mailtje naar Seron, mijn vaste aanspreekpunt bij We-Vibe, en bovendien een ontzettend lieve vrouw ! Vrijwel onmiddellijk kreeg ik een mailtje terug dat ik een sample zou opgestuurd krijgen zodra dat kon.

 

Een tweetal weken later kreeg ik de We-Vibe Ditto in de brievenbus ! Superbenieuwd was ik ! Ik heb er dan ook meer dan voldoende mee geëxperimenteerd :p Hieronder vind je mijn bevindingen terug :

 

POSITIEF : 

 1. Heel toegankelijk voor beginners : De We-Vibe Ditto is niet omvangrijk en heeft een zeer toegankelijke vorm.
 2. Een comfortabele basis : De basis / STOP van Ditto is heel comfortabel en zit aangenaam tussen de billen.
 3. Bedienbaar met afstandsbediening : Ik moet dus niet tussen mijn benen zitten om de vibratiestand te veranderen.
 4. Bedienbaar via gratis We-Connect app : Ik kan heel eenvoudig mijn favoriete vibratie instellen op de exacte sterkte die ik wil ! (dit kan je niet met de afstandsbediening) >>> Via deze app kan je de plug van je partner ook wereldwijd bedienen !!! <<<

NEGATIEF : 

 1. Niet geschikt voor mensen die van grote pluggen houden … We-Vibe Ditto valt heel klein uit.
 2. Niet geschikt voor POWERKINGS : Diepe, maar zwakke trillingen … Er zijn veel sterkere alternatieven op de markt.

ALGEMEEN BESLUIT

 

Ik geef de We-Vibe Ditto MAAR een 6.5/10 en dat vind ik zelf ook zonde … Deze toy heeft zoooooo veel te bieden, maar door het gebrek aan kracht kan ik er niet écht van genieten / zeggen dat het een echte meerwaarde heeft voor mij. Het orgasme staat nog steeds voorop en dat orgasme werd in mijn geval niet echt versterkt door de We-Vibe Ditto.

 

Ik zou de We-Vibe Ditto dus enkel aanraden aan prostaatplay-beginners / aan mensen die absoluut een vibrerende plug wensen die je kan bedienen van OVERAL !

 

 

 

 

admin
2 Comments
 • Jaime Coelho

  Hey, saw you video on youtube and it left me wondering… Do you suggest any vibrating anal plug for beginners?

  Thanks

  juli 19, 2017 at 10:37 am Beantwoorden
  • admin

   The Svakom Primo is a really nice one !

   juli 19, 2017 at 10:43 am Beantwoorden

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.