> click here to go to the English channelTop

Ylva & Dite Circe

Ylva & Dite Intro


Ylva & Dite is een bedrijf van Nederlandse bodem. Als nieuwkomer op de markt doen ze het echt heel goed. Ze bieden een groot assortiment aan dildo’s en dat in alle kleuren van de regenboog. Alle Ylva & Dite dildo’s zijn gemaakt van 100% siliconen. Heb je nog niet eerder van hen gehoord? Neem dan zeker een kijkje op hun website door HIER te klikken.


Mijn eerste kennismaking met Ylva & Dite Toys.


Op Erofame kreeg ik van Ylva & Dite twee verschillende testers. Een Circe en een Icarus. Twee prachtige dildo’s van Medium formaat. Bijna zonde om te gebruiken… Ik besloot als eerste te gaan voor Circe, de “kralendildo”.


Persoonlijk ben ik geen fan van anale kralen in de meest flexibele vorm… Hiermee bedoel ik een slappe kralenketting met grote ruimtes tussen de verschillende kralen. Dat vind ik omslachtig om mee bezig te zijn. Een kralendildo zoals de Ylva & Dite Circe daarentegen kan ik wél appreciëren. Het principe van kralen blijft behouden, maar en zijn geen open ruimtes, en het is tenminste stevig om te hanteren. Ik heb de dildo vooral getest tijdens het voorspel. Het handige is dat ik in 1 vloeiende beweging genieten van de kraaltexturen. In en uit, in en uit,… Een kontmassage in al zijn eenvoud!


En er zijn nog heel wat positieve argumenten op te sommen wat betreft de Ylva & Dite Circe Dildo. Hij heeft een aangename textuur, hij is zacht en heeft een zeer sterke zuignap. De lengte vind ik ideaal, maar de maximum diameter van 4,7cm is behoorlijk pittig. Ik zou dan ook blij zijn, moesten er in de toekomst nog andere maten van Circe verschijnen. Op dit moment is er slecht 1 maat, die overeenkomt met een goede Medium, maar een Small en Large zouden zeker een verrijking kunnen zijn.


Echt klaarkom-materiaal? Goh, voor mij niet, maar dat verwacht ik ook niet van een dildo zoals dit! Voor mij is het gewoon een heel leuke voorspeldildo, en daar ben ik al heel blij mee!


Ylva & Dite Circe Eindoordeel


Deze Ylva & Dite Circe is een aanrader. Een hoog kwalitatieve dildo voor de echte kralenliefhebber. Voor mij krijgt hij alvast een mooie score van 8/10! Op naar het testen van de Ylva & Dite Icarus! Deze review post ik eind november. In tussentijd mag je uiteraard nog heel wat andere reviews verwachten.


Volg ons ook via Instagram.
admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.