> click here to go to the English channelTop

Zero Tolerance Real Mouth Stroker

TERUG VAN WEGGEWEEST

 

Hoihoi allemaal !!! Na een tijd van stilte (wegens het huwelijk van mij en mijn man + de schitterende huwelijksreis die hierbij hoorde), ben ik er weer helemaal klaar voor om erotische producten onder de loep te nemen !

 

Samenvatting Real Mouth Stroker

 

Verpakking : Wegwerp

Look : Vormgeving van een mond met uitgestoken tong !

Algemene Score : 9/10 : Echt een heel aangename masturbator met intense texturen, makkelijk te reinigen, duurzaam !!!

Prijs : +- 34 euro : Prijs-kwaliteit toppertje

 

Intro

 

De Real Mouth Stroker is 1 van de vele masturbators van het merk Zero Tolerance. Dit merk richt volledig op de mannenmarkt en bestaat uit toys en glijmiddelen. Ik kende het merk zelf nog niet, vandaar dat het best spannend was om een eerste product van hen uit te testen ! 🙂

 

De Real Mouth Stroker is een deep throat masturbator, en dat mag je dus nogal letterlijk nemen door de heel expliciete mond-vormgeving ! Aan de binnenkant van de masturbator bevinden zich verschillende stimulatiepunten met verschillende texturen, en hij ligt gemakkelijk in de hand door de grippunten aan de zijkant. Wat me ook direct opviel, was de zachtheid van deze masturbator. (TPE Flesh materiaal)

 

 

TESTEN MAAR

 

Na het uitvoerig en gefascineerd kijken naar de Real Mouth Stroker, kon het testen uiteraard niet uitblijven. In combinatie met glijmiddel op waterbasis onderwierp ik dit speeltje aan een eerste testbeurt, tweede testbeurt, derde testbeurt en NOG EEN KEER EXTRA TESTEN kan geen kwaad toch ?!

 

Je hoort me al aankomen, ik ben best gek op dit speeltje … Ik weet niet WAT het precies is, maar ik denk een beetje de combinatie van alles samen. Het visuele van de open mond is grappig en opwindend tegelijk, maar de texturen, mijn god, die texturen !!!  Die voel ik bij deze masturbator echt verdomd goed zitten ! En hoewel ik niet Mr. Quicky ben, is het bij dit speeltje toch wel even anders. Als ik op een normaal tempo masturbeer, is het wel heel moeilijk om mijn orgasme eventueel wat uit te stellen, omdat de masturbator gewoon zo intens aanvoelt …

 

De handgrip en kneedbaarheid van de Real Mouth Stroker zijn ook best handig ! Door met mijn hand hard of zacht op de masturbator te knijpen tijdens het masturberen, kan ik de intensiteit van de stimulatie verhogen of verlagen.

 

Het moment dat ik tot mijn orgasme kom, hang ikzelf en het speeltje wel vol, omdat er bovenaan het speeltje een gaatje zit, en het speeltje mijn ”schot” dus niet opvangt zoals sommige andere masturbators … Dit zorgt voor net iets meer reinigingswerk, maar voor de rest kan ik eigenlijk alleen maar positief zijn over deze masturbator !

 

 

Ook het reinigen gaat vlotjes : uitspoelen, toycleaner gebruiken, nog eens afspoelen, masturbator behandelen met talkpoeder, en klaar is kees !!! (Talkpoeder ?! Als je dit niet standaard in huis hebt, zou ik het echt aanbevelen om te gebruiken bij elke masturbator, zodat deze niet beginnen kleven / niet meer zouden kleven.)

 

CONCLUSIE

 

Dit speeltje is niet duur en heel leuk in gebruik ! Ben jij of je partner geen fan van masturbators met een realistische vormgeving ? Dan is dit speeltje waarschijnlijk niks voor jou / jullie en zijn er gelukkig heel veel alternatieven op de markt bij het merk Tenga bijvoorbeeld !

 

Hieronder vind je de algemene website van Zero Tolerance :

http://zerotolerancetoys.com/

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.