> click here to go to the English channelTop

Zumio Spirotip Vibrator

Hoihoi allemaal !

 

Het is even geleden dat ik de tijd nam om reviews te schrijven, maar dat komt omdat ik vollop in de voorbereidingen zit van mijn trouwfeest van volgende maand. Ik heb dus een vrij goed excuus 😉

 

WIE NIET WAAGT, NIET WINT !

 

Een tijdje geleden stuurde ik een mailtje naar Zumio om een sample te vragen van hun Zumio Spirotip Vibrator. Over dit product staan zoveel positieve reacties van VROUWEN dat ik dacht : ik wil deze als man ook wel eens proberen, ook al is hij specifiek ontworpen voor vrouwen. Bovenal eigenlijk omdat hij een sterke OSCILLERENDE beweging maakt, en in het verleden is al gebleken dat dat wel mijn ding is. De Zumio Spirotip wordt gepresenteerd in een bling-bling box. Als je deze box opent vind je de Zumio, een handleiding, een oplader en een etui om je speeltje in op te bergen.

 

Toen ik de Zumio in ontvangst kreeg, heb ik eigenlijk niet gewacht en ben er onmiddellijk mee naar de slaapkamer getrokken. Ik was dan ook zoooooo benieuwd !!! Ik probeerde de Zumio Spirotip in zijn verschillende standen, in verschillende positioneringen, in rechtstreeks contact met mijn eikel / in onrechtstreeks contact met mijn eikel tegen mijn voorhuid. Jammer genoeg vond ik geen enkele houding om tot een orgasme te komen, en de reden ligt volgens mij bij het feit dat het kopje zo verdomd klein is. Die puntgerichte stimulatie blijkt gewoon echt niet mijn ding te zijn ! Er zullen waarschijnlijk mannen zijn die wél gevoelig genoeg zijn voor dit type stimulatie, maar voor mij was het dus een frustrerende rit, zonder happy ending …

 

Misschien wel een leuk weetje voor de massochisten onder mijn lezers : Je kan de Zumio Spirotip tegen je ballen laten tokkelen, met een fijne grens tussen pijn en genot !

 

Binnen een paar weekjes probeer ik een review van een vrouwelijke klant te posten over dit product, als aanvulling voor de nieuwsgierigen ^^

 

Hieronder vind je de officiële website van Zumio :

Zumio

 

Tot mijn volgende review 😉

admin
No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.